BIZIT plus

Podsetnici za sastanke Microsoft Teams-a dolaze u Windows 11 Start meni 

Microsoft se sprema da postavi podsetnike za sastanke Teams-a u meni Start u operativnom sistemu Windows 11. Softverski gigant je počeo da testira novu verziju operativnog sistema Windows 11 sa testerima Dev Channel-a koji uključuje podsetnik za sastanak tima u preporučenom delu menija Start. Microsoft takođe testira poboljšani način za trenutni pristup novim fotografijama i snimcima ekrana sa Android uređaja. 

PCPress.rs Image

„Za ljude koji su prijavljeni u Windows 11 Pro ili Enterprise izdanja sa Microsoft Entra ID nalogom, isprobavamo mogućnost da pregledaju i pridruže se predstojećim sastancima Microsoft Teams direktno iz menija Start“, objašnjava Microsoft u postu na blogu. „Sledeći sastanak timova na mreži će se prikazati kao preporučena stavka 5 minuta pre nego što počne, a klikom na preporuku sastanka otvoriće se tok sastanka za pridruživanje u timovima.“ 

Podsetnici za sastanke timova biće prikazani pored redovne nedavno korišćene i preporučene liste datoteka u meniju Start i neće biti prikazani za neposlovne korisnike operativnog sistema Windows 11. 

Ako ste vlasnik Android-a, Microsoft takođe poboljšava svoju već tesnu integraciju pametnog telefona sa Windows-om 11. Ako napravite fotografiju ili snimak ekrana na svom Android uređaju, ovo će generisati trenutno obaveštenje na računaru, što vam omogućava da pregledate, uređujete , ili podelite fotografiju. Ovo je poboljšanje funkcije koju je Microsoft najavio prošle godine za Windows 11, koja je ranije nazvana daljinsko snimanje za Phone Link. 

Pročitajte i:  Microsoft više neće dozvoljavati korišćenje Android aplikacija na Windows-u

Kao i uvek, obe ove nove funkcije su trenutno u testiranju i neće biti dostupne za sve korisnike operativnog sistema Windows 11 nedeljama ili mesecima. 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *