BIZIT Seminar

Twitch testira dugme za premotavanje unazad

Jedna od privlačnosti Twitch-a je gledanje stvari kako se odvijaju uživo, ali mnogi od nas su poželeli da mogu ponovo da vide neki trenutak.

PCPress.rs Image

Konačno, način da se vratite kroz strimove uživo

Međutim, uskoro će Twitch možda imati rešenje za taj problem, jer trenutno testira novo dugme za premotavanje unazad sa nekim korisnicima. Kada pritisnete dugme, bićete vraćeni dva minuta nazad u strimu, kaže Twitch. Odatle možete da pregledate ono što je do sada emitovano i čak da gledate ono što ste propustili različitim brzinama, kao što biste to učinili sa bilo kojim drugim Twitch VOD-om (video na zahtev). Ako pritisnete dugme za premotavanje unazad, i dalje ćete moći da vidite šta se dešava u strimu uživo, zahvaljujući prozoru slika u slici koji će se pojaviti iznad chata. Međutim, ako streamer nema omogućene VOD-ove, nećete moći da koristite dugme za premotavanje unazad.

Test dugmeta za premotavanje biće proširen na oko četvrtinu gledalaca u narednim danima, navodi Twitch. Kompanija takođe testira dva druga dugmeta – dugme Remind Me omogućiće vam da dobijete podsetnik za predstojeći zakazani prenos, kažu u kompaniji. Dugme Watch Trailer će vam omogućiti da pogledate chanel trejler za strimera (ako ga ima). Twitch će testirati ove tastere „tokom sledećeg meseca“. Kada se test završi, dugmad će biti uklonjena.

Izvor: Theverge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: