BIZIT 2022

U prodaji je connect broj 010

naslovnac10 Novi broj connect-a u prodaji je od danas. Iz septembarskog broja izdvajamo:

HTC-ovi telefoni za Facebook

Salsa i ChaCha su HTC-ovi modeli koji imaju jedan taster više nego što je uobičajeno. Čim ga pritisnete, naći ćete se na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Dvoboj divova

U connect-ovom ringu su dva moćna protivnika koja se izdvajaju iz gomile i oduševljavaju sve korisnike: Samsung Galaxy S II i Apple iPhone 4. Pročitajte ko je dobio meč i koji je rezultat.

Galaxy Tab 10.1

Konačno je, posle nekoliko odlaganja, stigao. Sa samo 566 grama, jedan je od najlakših tableta na tržištu. Slično kao kod smart telefona, Samsungu predstoji velika borba sa Apple-om.

Panta rei

Moderni smart telefoni registruju svaki korisnikov pokret. Kako je to tehnički izvodljivo i kako izgledaju senzori koji to omogućavaju, objasniće vam connect!

Velikom brzinom ka budućnosti

Optički kablovi, LTE i širokopojasni kablovi su brzi nosioci podataka, na kojima će se zasnivati internet budućnosti. Njih treba uklopiti u postojeću mrežu…

Pametnija struja

Pročitajte i:  mts najbolja mreža u Srbiji, pokazuju rezultati NET CHECK-a

Zbog učestale primene obnovljivih izvora energije, predstoji nam temeljno preuređivanje električne mreže koje uključuje i informacionu tehnologiju.

Tu je i redovan prikaz mobilnih i internet tarifa operatora, velika top-lista mobilnih telefona i mnoge druge zanimljive teme.

Septembarski connect možete pronaći na svim kioscima i kod kolportera.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,