ASUS ROG Flow

U prodaji je PC Press #232

Kakvo je srpsko tržište poslovnog softvera, šta nude nova ERP rešenja i zašto sve češće prelaze u oblak kao SaaS rešenja, samo je jedna od zanimljivih tema novog izdanja časopisa “PC”. Poklonicima zdravog života preporučujemo istrčavanje do najbliže trafike gde vas čeka papirno izdanje.

pc-232-cover

Ako vas više zanima hardver, tu je zvezda meseca – HTC 10, zatim lep Qnap multimedijalni NAS za kuću, fini telefon Lenovo Vibe X3, lep izbor novih poslovnih laptopa, te novi i brži Ubiquiti WiFi ruteri. Za one koji vole outdoor aktivnosti, prenosimo naša prva iskustva s upravljanjem i snimanjem pomoću drona.

Beograd je prošlog meseca bio hardverski centar sveta, na Hackaday su nastupali i “naši”, a elektronski bedž je pravio lično Voja Antonić.

Najzad, za sve koji završavaju srednje obrazovanje, spremili smo pregled viših i visokih škola, te fakulteta na kojima se izučava ICT i srodne oblasti. Pored očiglednog motiva kao što je zanimljiv i solidno plaćen posao, dokazano je da su IT eksperti uvek dobro raspoloženi, najbolji drugari i vanvremenski ljubavnici (ovo poslednje nije odobrio urednik, ali sva relevantna istraživanja ukazuju da je tako).

Pročitajte i:  Genesis oborio svetski rekord u simultanoj kontroli dronova

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iPad)

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: , , , , ,