Ikotek

Uskoro će PS5 dobiti tri nova metalna poklopca sa odgovarajućim kontrolerima 

Umorni od velike bele ploče PlayStation 5 u vašem dnevnom boravku i tražite način da dodate malo sjaja svom okruženju?

PCPress.rs Image

Nove boje – Vulkan crvena, Kobaltno plava, Sterling srebro

E pa, Sony možda ima ono što tražite, zavisno o vašem pojmu ukusa: tri nova metalna poklopca za konzolu (i odgovarajuće kontrolere) koji verovatno neće odgovarati vašem postojećem dekoru!

Sony-jeve nedavno najavljene Volcanic Red, Cobalt Blue i Sterling Silver kombinacije poklopca i kontrolera, prema objavi na PlayStation Blogu, inspirisane su “prelepim i moćnim nijansama koje se nalaze u dubinama planete Zemlje” – sve to je zatim “unapređeno” metalnim završnim slojem za “dodir sofisticiranosti”.

Oni koji žele da svoj PS5 daju “Duboko zemaljski” izgled mogu, kad dođe vreme, nabaviti svaki od tri nova sjajna poklopca po ceni od $59.99 USD, dok će kontroleri DualSense (prodaju se zasebno) koštati $74.99 USD. Oni koji zaista žele da svom PS5 daju “Duboko zemaljski” izgled, mogu unapred naručiti bilo koji od navedenih proizvoda na PlayStation veb sajtu (ili preko “izabranih prodavaca”) počevši od 10 časova lokalnog vremena 4. oktobra – pod uslovom da se nalaze u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj, Belgiji, Luksemburgu, Holandiji, Italiji, Španiji, Austriji, Portugalu ili SAD-u, naravno. Sony kaže da će njegovi poklopci i kontroleri za PS5 u vulkanskoj crvenoj i kobaltno plavoj boji biti dostupni 3. novembra, dok se varijante u sterlinškom srebru očekuju 26. januara naredne godine.

Izvor: Eurogamer

Facebook komentari:
SBB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *