Vaš Instagram „Link in bio“ sada može imati do pet veza

Vaša biografija na Instagramu sada može da sadrži do pet linkova, objavio je izvršni direktor Meta Mark Zuckerberg u objavi na svom Instagram kanalu. „Verovatno jedna od najtraženijih karakteristika koje smo imali“, napisao je.

PCPress.rs Image

Možete da dodate veze tako što ćete urediti svoj profil u mobilnoj aplikaciji, gde možete da im date naslove i promenite njihov redosled. Međutim, ako ste dodali više od jedne veze, svi koji posećuju vaš profil i dalje će morati da kliknu na poruku „[Vaša prva veza] i još 1“ da bi videli tu listu veza. To znači da, ako imate više od jedne veze koju morate da prikažete na svom Instagram profilu ili već koristite uslugu „Link u biografiji“ kao što je Linktree, ljudi će morati da učine dodatni klik da bi videli vaše veze bez obzira na sve .

Ipak, to je zgodna funkcija ugrađena u Instagram i ona koja bi platformu mogla učiniti privlačnijom za ljude koji traže novi dom nakon preuzimanja Twittera od strane Elona Maska. Meta je takođe bila naizgled inspirisana Twitterom da počne da uvodi plaćenu verifikaciju, ali barem Metina verzija nudi prednosti poput direktnog pristupa korisničkoj podršci umesto sramote Twitter Blue-a.

Pročitajte i:  Instagram kopira TikTok: Uspeh u imitiranju drugih

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: