Vertiv najavljuje novi paket proizvoda za edge

Vertiv, globalni vendor kritične digitalne infrastrukture i rešenja za kontinuitet poslovanja, najavio je ključne dodatke svom nagrađivanom Vertiv™ Partner Programu (VPP). Spomenuta poboljšanja uključuju poboljšani edge-ready paket, stalke za raspodelu napajanja (rPDU), neprekidne izvore napajanja (UPS), sisteme za hlađenje stalaka, namenski softver i usluge za partnere i kupce u Evropi, Bliskom Istoku i Africi (EMEA).

PCPress.rs Image

Nakon uspešnog lansiranja VPP-a prošle godine, baza partnera Vertiva povećala se deset puta širom EMEA regije, a kompanija u skladu s tim nastavlja dodavati pogodnosti za nove i postojeće partnere. Potpuno novi partnerski sistem upravljanja odnosima (PRM) i poboljšani partner portal omogućiće Vertiv partnerima da trenutno iskoriste prilagođene treninge kako bi se uskladili s postavljenim zahtevima za partnerstvo, kao i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i sertifikovanje te selektore i konfiguratore proizvoda. Novi paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih veština i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

Joachim Fischer, direktor prodaje EMEA kanala u Vertivu, rekao je: „Jasno je da digitalizacija postaje sve zastupljenija, a 5G prestaje da bude fikcija te sve više postaje stvarnost. Očekuje se da će više od tri četvrtine globalnih telekom operatera početi da isporučuje 5G uslugu do 2021. Naš unapređeni partner program nastaviće da oprema resellere vrhunskim proizvodima i uslugama kako bi se lakše suočili s predstojećim izazovima koje će doneti tehnološki napredak, poput kritične potrebe za uvođenjem edge-a. Posvećeni smo budućnosti VPP-a te, nadograđujući se na izvanrednu godinu, nastavljamo da pružamo najviši nivo podrške kako bi omogućili rast i razvoj našim partnerima“.

Pročitajte i:  Data centri: prednosti hlađenja tečnošću u AI okruženju

Novi paket proizvoda dodatno poboljšava sveobuhvatni portfolio IT tehnologija i usluga Vertiva, povezujući ih u celovito i fleksibilno rešenje s jedinstvenim ishodištem temeljenom na stalcima te uključuje:

Sistemi jedinstveno raspoređuju kompresore i ventilatore promenjivog kapaciteta na način da odgovaraju opterećenju, čineći ga jednim od najvećih i najučinkovitijih kapacitetom rashladnih jedinica za IT ormare u industriji. Vertiv VRC nadopunjuje kompletan paket usluga koji uključuje instalaciju, vreme reakcije pri pokretanju i preventivno održavanje.

  • Vertiv™ Geist™ Rack rPDU serija s novom 2-u-1 univerzalnom utičnicom za fleksibilno povezivanje potrošača. Geist™ UPDU najnoviji je dodatak porodice Geist rPDU, koji sadrži inovativnu univerzalnu ulaznu utičnicu koja klijentima omogućava različite konfiguracije i višestruke implementacije širom sveta. Geist ™ rPDU može pristupiti svim uređajima u stalku u svrhu daljinskog praćenja i upravljanja s jedinstvene tačke, a nadgledanje se može nadograđivati srazmerno razvitku tehnologije i poslovnih potreba. Geist UPDU modeli omogućavaju poboljšane performanse i upravljanje dinamičkim IT prostorima, istovremeno pojednostavljujući postupak kupovine i ubrzavajući implementaciju širom sveta. Štaviše, rPDU serija koristi pogodnost paketa usluga Vertiv™ Distribution Assurance.
  • Visoko učinkovita jednofazna UPS rešenja, poput Vertiv™ Liebert® GXT5 i inovativnog Vertiv™ EDGE line-interaktivnog UPS-a, za kojeg se očekuje da će na EMEA tržištu biti dostupan do kraja avgusta. Osim toga, Vertiv Lifecycle Power Assurance Service usluge pružaju praktičnu i isplativu podršku za isporuku električne energije malim IT lokacijama. Budući da primena edge-a nastavlja rasti u vidu upotrebe i važnosti za kompanije, petogodišnji plan zaštite koji je osmislio Vertiv štiti male IT stranice, pružajući vidljivost kritičnog sistema u stvarnom vremenu, što rezultira ranim otkrivanjem bilo kakvih anomalija.
  • S očekivanim predstavljanjem u oktobru, Vertiv™ Avocent® ACS 8000 napredna console server ima mobilne mogućnosti, zahvaljujući kojima nudi besprekorno, integrirano daljinsko upravljanje Vertiv opremom, ali i opremom drugih proizvođača. Ovim osigurava učinkovitije i sigurnije mrežno poslovanje, čak i na udaljenim mestima ili u slučaju kada nije dostupan žični internet. Prošle godine, Vertiv je od strane IHS Markit rangiran kao broj 1 dobavljač rešenja za daljinsko upravljanje informatičkim tehnologijama u svetu, na tržištu vrednom 720 miliona dolara koje nastavlja snažno da raste zajedno s edge računarstvom i daljinskim IT uslugama.
Pročitajte i:  Vertiv predstavio novi besplatni online alat za lakše planiranje i dizajniranje data centara

PCPress.rs Image

Sve ove ponude omogućuju EMEA riselerima da skupe više bodova putem Vertiv™ Incentive Programa (VIP), koji im omogućava da u kratkom roku unovče nagrade. Od jula 2020, poboljšani program poznat kao VIP+ pružaće dodatne koristi prodavcima kroz srebrno, zlatno i platinasto članstvo, uključujući niže prepreke za ulazak, dodatne podsticaje pri registraciji i veći povrat na određenim paketima. Spomenuti dodatni benefit omogućiće još većem broju partnera da koriste program, istovremeno razvijajući ključne veštine i znanja vlastitim tempom.

„Partnerstvo s Vertivom donosi brojne pogodnosti i benefite, pretežito zbog njihovog snažnog položaja na svetskom tržištu i globalnog celovitog portfolija proizvoda. Takođe, saradnja je značajno poboljšana Vertiv Partner programom koji nudi niz prednosti koje su nam omogućile da iskoristimo maksimum od onoga što Vertiv može da ponudi.“, rekla je Ana Blažinić, izvršna direktorka kompanije Ingram Micro.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: