Top50 Glas publike

Vertiv prepoznat kao kompanija koja je posvećena svojim proizvodima i uslugama

Kompanija 451 Research, koja se bavi IT analizama, u svom najnovijem izveštaju pohvalila je restrukturiranje kompanije Vertiv, rekavši da se kompanija prilagodila tržištu data centara koje zahteva jasnu strukturu troškova i nagrađuje efikasnost. U izveštaju je takođe naglašeno da se Vertiv sprema da iskoristi svoj široki portfolio i globalnu rasprostranjenost kako bi preuzeo veći deo tržišta data centara koje je u razvoju.

PCPress.rs Image

Izveštaj kompanije 451 Research predstavlja jednu od prvih sveobuhvatnih analitičkih procena Vertiva otkad je kupljen od strane Platinum Equity-a pre otprilike tri godine. Isto tako, izveštaj veliča mogućnost kompanije da se adaptira kroz globalno poslovanje i efikasnu strategiju rasta, uključujući akvizicije u 2018. godini, ali i veću posvećenost proizvodima i uslugama.

„Vertiv se restrukturirao poboljšavajući koordinacije inženjeringa i marketinga između regija, kako bi postao efikasniji i adaptabilniji. Novi menađžment kompanije pokazao je da je sposoban da osnaži organizaciju kako bi došlo do povećanja marže i usklađenja s realnim tržištem.“, navodi Daniel Bizo, glavni analitičar 451 Research-a. Izveštaj takođe navodi izmene koje je Vertiv uveo vezano za partnerski program, posebno njihov fokus na jednostavnije korisničko iskustvo i unapređeni proces za distribucijske partnere.

Pročitajte i:  Vesimpex: Cooldown za vaše servere

„Dobar je osećaj videti rezultate našeg truda, rada i vizije koji pozitivno utiču na nas i na naše klijente, ali još uvek ima prostora za rad i napredovanje. Kako izveštaj navodi, predvidivi i nepredvidivi tehnološki napretci potencijalno mogu uticati na našu industriju. Cilj je iskoristiti našu snagu i prilagodljivost kako bismo omogućili našim klijentima da iskoriste navedene tehnološke napretke u svoju korist i vlastiti razvoj.“, rekao je CEO Vertiva, Rob Johnson.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,