ASUS Zenbook

Vertiv rešenje za nadzor sa novim mogućnostima za male i srednje edge data centre

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rešenja za kontinuitet poslovanja, predstavio je Vertiv Environet Alert, novi softver koji omogućava nadzor infrastrukture i upravljanje na nivou preduzeća za manje data centre i edge postrojenja. Vertiv Environet Alert je cenovno pristupačan i jednostavan za upotrebu, a takođe uklanja dve najčešće prepreke za upotrebu alata za nadzor i upravljanje u takvim vrstama okruženja te je dostupan i na globalnom nivou.

PCPress.rs Image

Vertiv Environet Alert omogućava nadzor kritičnih infrastrukturnih sistema u stvarnom vremenu i pravovremeno alarmira odgovarajuće osoblje u slučaju da su sistemi u opasnosti. Softver okuplja podatke iz raznih izvora na jednom mestu s novim, modernim i intuitivnim korisničkim interfejsom koje pruža preglednost i pristup podacima. Takođe, korisnici mogu prilagoditi podatke koji se nadziru i izveštaju, kako bi fokus bio na onome što je potrebno za najučinkovitiju zaštitu i optimizaciju njihovog poslovanja.

„Nadzor namenski izgrađenih data centara ključan je za uvid u vidljivost operacija i smanjenje rizika i troškova. Dosad, mali broj rešenja imao je mogućnost da se ekonomski prilagodi operacijama manjeg obima. Vertiv Environet Alert pruža potrebnu funkcionalnost za održavanje povezanosti s kritičnom infrastrukturom i osiguravanje potrebnog kontinuiteta poslovanja za mala i srednja preduzeća.“, rekao je Mike O’Keffee, izvršni potpredsednik za servisna i softverska rešenja, Vertiv.

Pročitajte i:  Vertiv predstavio novu Remote Power Panel daljinsku ploču za napajanje

PCPress.rs Image

Vertiv Environet Alert pruža vrhunske mogućnosti nadzora, alarmiranja, kretanja i organizovanja podataka za kompanije koje su strukturirane vertikalno kao što su zdravstvo, finansijski sektor, vlada, obrazovanje i druge industrije koje se oslanjaju na manje data centre i edge postrojenja. Kompatibilan je sa Simple Network Management Protocol (SNMP) uređajima i integriše se putem objavljenog aplikacijskog programskog interfejsa (API) s drugim alatima za upravljanje mrežama, softverom za upravljanje infrastrukturom podataka (DCIM) i sistemima za upravljanje zgradama. Na ovaj način omogućava se celovit pregled mrežnih operacija i pojednostavljuje se upravljanje tim sistemima.

Za više informacija o Vertiv Environet Alert i celom portfoliju Vertiv rešenja za praćenje i upravljanje infrastrukturom posetite Vertiv.com.

Facebook komentari:

Tagovi: