BIZIT 2022

Vip predlaže poklon gedžete – štap za selfie ili Chipolo

Bliže se praznici i vreme poklona, a iz kompanije Vip, predlažu neke od gedžeta iz svoje ponude.

Štap za selfie
Štap za selfie

Selfie štap – Bez obzira na to da li više volite fotografije ili video zapis pravljenje popularnih ,,selfija’’ nikad nije bilo jednostavnije. Zabeležite dragocene trenutke sa prijateljima, putovanja ili koncerte. Povezivanje se vrši lako, preko bluetooth konekcije. Na vama je samo da pružite ruku i namestite savršen osmeh! (cena: 1790 rsd)

Alcatel Geko Power Bank
Alcatel Geko Power Bank

Alcatel Gecko power bank (prenosivi punjač za telefon) – Marfijev zakon neće zaobići ni najsrećnije, zato ne dozvolite da se vaš telefon ponovo ugasi usred važnog razgovora. U Vipovoj ponudi je dostupan uređaj koji vam omogućava da punite telefon u pokretu i budete uvek dostupni, bilo gde da ste. Povezuje se preko mikro USB porta i fino prianja uz poleđinu bilo kog telefona pomoću gumenih čašica, a lako se puni preko univerzalnog punjača ili preko USB porta na kompjuteru. (cena: 2590 rsd)

Chipolo
Chipolo

Chipolo (Bluetooth privezak) – Da li znate da u proseku dnevno izgubimo 10 minuta u traženju novčanika, ključeva, daljinskog upravljača i ostalih predmeta koje smo zaturili negde u kući? To je čak 3 dana godišnje! Postoji rešenje. Povežite Chipolo Bluetooth uređaj sa svojim Android smart telefonom, a zatim ga prikačite na ključeve, novčanik ili čak vašeg kućnog ljubimca. (cena: 2990 rsd)

Alcatel BoomBand
Alcatel BoomBand

Alcatel BoomBand fitnes narukvica – Još jedan interesantan uređaj jeste i fitnes narukvica koja svakodnevno prati vašu fizičku aktivnost i san, a povezuje se jednostavno sa smart telefonom uz pomoć opcije bluetooth, minimalno trošeći bateriju. (cena uskoro dostupna)

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,