BIZIT 2022

VPN za vašu privatnost

Svako prati šta vi radite na Internetu: oglašivači, državne službe, komšije, sajber kriminalci… Živimo u vremenu gde nam je Wi‑Fi veza dostupna na svakom koraku, pa preko nje čitamo e‑mail, pristupamo Internet bankarstvu i društvenim mrežama, ne znajući ko sve skenira Wi‑Fi mreže i ko može da dođe do naših poverljivih podataka.  Rešenje se zove VPN.

Hosting-022-vpn2-srpskiVPN (Virtual Private Network) koristi napredne protokole za enkripciju vašeg Internet saobraćaja. Kada koristite VPN vezu, stvara se tunel između vas i VPN servera. Od VPN servera dobijate novu IP adresu, i sav Internet saobraćaj između vašeg računara i udaljenog VPN servera je šifrovan.

Bilo da koristite kućnu Internet konekciju, 3G Internet ili neki besplatan Wi‑Fi hotspot, bićete zaštićeni od špijuna. U našoj ponudi trenutno imamo VPN mrežu servera u 44 zemlje širom sveta, tako da, osim što možete uživati u bezbednoj i brzoj vezi bilo gde da se nalazite,VPN vam omogućava i vezu ka sajtovima koji imaju GEO‑restrikcije ka ostalim državama.

Tako ćete pomoću naše VPN mreže moći da pristupite američkim sajtovima kao što su Netflix.com ili Pandora.com, inače nedostupnim iz Srbije, ili ako ste na putovanju kroz Kinu, i dalje ćete moći da pristupate servisima kao što su Google, YouTube i društvene mreže kojima ta država ne dozvoljava pristup preko lokalne konekcije.

Pročitajte i:  Šest Microsoft Edge prečica koje trebate da isprobate

whmcslogo

Za više informacija posetite naš sajt na adresi http://www.hosting022.com/vpn/b

(Objavljeno u Časopisu PC#223)

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,