TrendMicro

WhatsApp će automatski prigušivati velike grupe umesto vas

WhatsApp testira novu funkciju koja će automatski mutirati velike grupe kako bi smanjila dolazna obaveštenja.

PCPress.rs Image

WhatsApp uvodi novu funkciju za beta testere aplikacije

Ova funkcija se navodno uvodi za Android beta korisnike i uskoro će biti puštena u javnost, nakon što je kompanija objavila veći broj učesnika grupnog četa – do 1024 učesnika. Prema WABetainfo, WhatsApp je uveo novu funkciju za beta korisnike na Android-u. Ova funkcija će automatski isključiti notifikacije velikih grupa, to jest, grupe sa više članova. Rečeno je da ovo pomaže korisnicima da smanje uznemiravanje kada su u pitanju obaveštenja koja dobijaju od WhatsApp-a.

Obično prosečan aktivan korisnik primi do 500+ poruka dnevno od aktivne grupe sa maksimalnim brojem učesnika. Sada kada je ograničenje veličine grupe povećano na 1024, smanjenje obaveštenja može biti dobar način da smanjite broj notifikacija. To je ono što WhatsApp u vlasništvu Meta planira da uradi. Prema snimku ekrana, grupa je automatski isključena sa 256+ učesnika. Iako će WhatsApp isključiti zvuk velikih grupa, možete ih uključiti bilo kada ako želite. Trenutno nema detalja o zvaničnom uvođenju ove funkcije za javnost.

Pročitajte i:  WhatsApp: Velika promena u chat grupama

Takođe, čini se da ga WhatsApp ne testira za iOS uređaje, što nagoveštava da bi moglo proći još neko vreme dok WhatsApp javno ne objavi ovu funkciju. U srodnim vestima, WhatsApp je nedavno testirao Message yourself opciju. Funkcija radi ono što kaže, omogućava vam da sami sebi šaljete poruke. Ovo je sjajna funkcija, jer možete da koristite WhatsApp ne samo kao aplikaciju za razmenu poruka, već i kao aplikaciju za beleške. I da, takođe možete da napravite spisak namirnica kako nikada ne biste propustili da nešto kupite.

Izvor: Bgr

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *