Ikotek

WhatsApp će uskoro omogućiti korišćenje dva naloga na jednom uređaju

Ako imate lični WhatsApp nalog i poslovni – ili dva naloga iste prirode – uskoro više nećete morati da nosite dva telefona da biste mogli da im pristupite. WhatsApp će vam konačno omogućiti da dodate dva naloga na jedan uređaj, sve dok imate drugi telefonski broj ili telefon koji podržava eSIM ili dual/više SIM kartica.

PCPress.rs Image

Nema više odjavljivanja sa naloga

Nećete morati čak ni da se odjavite sa jednog naloga da biste mogli da pristupite drugom. Da biste imali istovremeni pristup dva naloga, idite na stranicu sa podešavanjima aplikacije i kliknite na strelicu pored svog imena da biste pronašli opciju „Dodaj nalog“. Svaki nalog ima sopstvena podešavanja privatnosti i obaveštenja, tako da možete da odaberete da primate upozorenja od jednog, a ne od drugog, što zvuči neverovatno korisno ako ste na odmoru i ne želite da čujete o svom poslu ili poslu neko vreme.

Nova funkcija prati ažuriranje ranije ove godine koje vam je dalo mogućnost da pristupite svom nalogu na više uređaja. WhatsApp je nekada bio veoma strog kada je u pitanju pristup nalogu i ograničavao vas je na jedan nalog na jednom telefonu. Međutim, počeo je da istražuje funkcionalnost više uređaja 2021. godine, a u aprilu je uveo mogućnost sinhronizacije jednog naloga na do četiri telefona. Ovo predstojeće ažuriranje, koje bi moglo olakšati žongliranje različitim aspektima vašeg života uz zadržavanje granica, izlazi na Android uređaje u narednim nedeljama.

Pročitajte i:  WhatsApp: Sakrivanje lokacije tokom poziva

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *