BIZIT plus

WhatsApp radi na funkciji alternativnog profila

Korisnici koji su dozvolili ograničenoj publici da vide sliku uskoro će moći da postave alternativnu sliku i ime na nalogu.

PCPress.rs Image

WhatsApp radi na funkciji koja će omogućiti korisnicima da postave alternativni profil u aplikaciji. Odnosno WhatsApp radi na mogućnosti da nekim korisnicima pokaže vaš podrazumevani profil, dok ostalim korisnicima pokazuje drugi. U međuvremenu, usluga je takođe počela da testira novu funkciju koja pruža mogućnost beta testerima na Androidu da traže video gestom dvostrugog dodira na levoj i desnoj starni ekrana.

Alternativni profil je dizajniran da ponudi alternativnu privatnosti za korisnike koji koriste podešavanja vezana za profil u aplikaciji za razmenu poruka. Korisnici koji su dozvolili ograničenoj publici da vidi svoju sliku profila moći će da postave alternativnu sliku i ime na WhatsAppu i oni će biti prikazani korisnicima koji ne mogu da vide primarnu sliku profila prema snimku ekrana.

Alat za praćenje funkcije dodao je novu funkciju u vezi sa video zapisima koju beta testeri mogu da isprobaju, odnosno mogućnost traženja unapred i unazad pomoću pokreta. Nakon ažuriranja na najnoviju beta verziju, korisnici mogu dvaput da dodirnu levu i desnu stranu ekrana umesto da prevlače traku za traženje. Korišćenje pokreta dvostrukog dodira za kretanje napred i nazad u snimku je funkcija koja postoji u nekoliko aplikacija za striming video zapisa kao što je YouTuBe.

Pročitajte i:  WhatsApp testira deljenje statusa direktno na Instagramu

Izvor: gadgets360.com

Facebook komentari: