BIZIT plus

Xbox Series X stiže 6. novembra

Microsoft je ove nedelje potvrdio da će Xbox Series X biti predstavljen u novembru, ali sada cure nove informacije o tačnom datumu: 6. novembar. Iako trenutna pandemija može uticati na tačan datum lansiranja i planove Microsofta, čini se da se distributeri pripremaju za 6. novembar.

xbox series x u novembru

Distributeri se spremaju za 6. novembar

Već smo pisali o curenju informacija i novom Xbox kontroleru, a sada nam stižu informacije i o tačnom datumu početka prodaje nove konzole. Izgleda da je u pitanju 6. novembar, a po svemu sudeći, za sada se distributeri vode ovim datumom. Još uvek nije jasno kako su novi kontroleri završili u prodaju širom Čikaga tokom vikenda. Ljudi i prodavnice koji prodaju ove kontrolere nisu odgovorili na novinarske zahteve o poreklu, dok oni koji su ih kupili nisu želeli da bilo šta komentarišu.

Neki koji su kupili nove kontrolere registrovali su ih na Microsoftovom sajtu za podršku, kako bi otkrili da garancija ističe 5. novembra 2021. godine. Ako izračunate da je to u vezi sa datumom lansiranja, to je tačno godinu dana garancije. Microsoft obično daje 90-dnevnu garanciju za pojedinačne kontrolere, tako da kompanija u ovom slučaju produžuje garantni rok, ili radi na široj jednogodišnjoj garanciji koja je povezana sa Xbox konzolama.

Pročitajte i:  Microsoft možda radi na jeftinijoj verziji Xbox Series X

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: