BIZIT plus

Adobe Photoshop dobio unapređenja za iPad uređaje

Najpopularniji softver na svetu za grafičku obradu – Adobe Photoshop, ovih dana dobio je značajna unapređenja kada je u pitanju njihova verzija za iPad uređaje. Dodato je unapređenje kada je u pitanju pročišćavanje ivica fotografija, ili rezanje predmeta sa složenim ivicama, poput ljudi sa kovržavom kosom, cvetne latice, životinje sa dugim krznom i slično.

adobe photoshop unapređenja

Refine Edge za iPad totalni pogodak

Nova opcija i alat će značajno olakšati manipulaciju pozadine fotografije uz pomoć Apple olovke ili vaših prstiju. Adobe je prilagodio korisnički interfejs za iPad, ali ova funkcija radi baš onako kao i na računarima. Poboljšanje i funkcija Refine Edge biće na raspolaganju korisnicima prilikom sledećeg ažuriranja.

Kompanija je isprva objavila da donosi Refine Edge za iPad krajem prošle godine, kada su i otkrili na koji način planiraju da poboljšaju Photoshop za ove uređaje. Korisnici nisu zadovoljni ograničenim funkcijama na iPad uređjajima, i tražili su da imaju sve opcije koje nudi i Photoshop za PC. Od tada je Adobe dodao više od 5 funkcija i alata za kvalitetniji rad.

Uz novu opciju, Adobe Photoshop će imati i gestikulaciju prstima kada je u pitanju rotacija fotografije, za 0, 90, 180, 270 stepeni, a sama opcija biće na raspolaganju korisnicima takođe prilikom sledećeg ažuriranja. Izgleda da je Adobe ozbiljno rešio da svoj najpopularniji softver prilagodi Apple korisnicima i da ih ispoštuje njihove zahteve.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: