ERP 2024

Amazon dodaje muzički video na Fire TV

Kao i mnoge druge platforme za zabavu, Amazon se potrudio da dopuni najpopularnije zabavne usluge ogromnom dozom besplatnog sadržaja podržanog oglasima. To je već urađeno sa lokalnim vestima, sportom, programima o hrani, trejlerima za filmove i još mnogo toga. Muzički spotovi su sledeći na listi.

PCPress.rs Image

„Kupci Fire TV-a u SAD će uskoro moći da pristupe desetinama hiljada vrhunskih muzičkih spotova velikih i nezavisnih izdavača – nisu potrebne registracije, pretplate ili naknade“, napisao je Amazon na svom Fire TV blogu. „Kupci Fire TV-a mogu lako da pronađu personalizovane preporuke na osnovu svojih lajkova i istorije gledanja, da kreiraju sopstvene mikseve ili da biraju između više od 200 plejlista koje su odabrali stručnjaci.“

Amazon napominje da čvorište muzičkih video zapisa, koje „pokreće XITE“, omogućava pretragu i neograničena preskakanja – tako da u osnovi možete da ga koristite kao muzički servis ako pokušavate da uštedite na pretplatama. Međutim, moraćete da se bavite oglasima. Moraćete da instalirate novu aplikaciju „Muzički snimci na Fire TV-u“ da biste pristupili muzičkim spotovima. Ovo se može uraditi jednostavnom pretragom ili glasovnom komandom „Aleksa, pronađi muzičke video zapise“. Većina ljudi instinktivno odlazi na YouTube za muzičke spotove, tako da se Amazon i Xite suočavaju sa teškom bitkom u tom pogledu.

Pročitajte i:  Kanada uzima pet procenata od prihoda streaming platformi

Pored muzičkih spotova, Amazon takođe dodaje još jednu gomilu sadržaja podržanog oglasima od niza partnera. Evo rezimea njih:

  • Poslovne i finansijske vesti: Pravovremeni finansijski uvidi i analize od Bloomberga, The Streeta, CNBC-a i drugih vrhunskih provajdera.
  • Vesti iz zabave: Pokrivanje filmova, televizije i poznatih ličnosti vrhunskih brendova, uključujući E! Vesti i Mikible.
  • Vesti o igrama i esport: Gledajte preglede igara i trejlere, vesti o igrama, intervjue sa programerima, kako da, esportove i još mnogo toga od provajdera uključujući IGN, ESTV i Crovn Channel.
  • Viralni video snimci: Uživajte u urnebesnim i zapanjujućim klipovima iz Always Funny Videos, FailArmy, People Are Awesome i The Pet Collective.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: