Top50 Glas publike

Apple ažurira Firmware Siri daljinskog upravljača

Niotkuda, Apple je objavio novo ažuriranje firmvera za Siri Remote. Nažalost, nema mnogo informacija o ovom ažuriranju, tako da nismo potpuno sigurni zašto ga je Apple objavio.

PCPress.rs Image

Međutim, može se spekulisati da je ovo ažuriranje firmvera popravilo neke manje probleme i greške, i verovatno je donelo neka poboljšanja performansi daljinskog upravljača. Međutim, Apple ne navodi uvek koja poboljšanja treba da vidimo.

Imajte na umu da je ovo ažuriranje firmvera dostupno samo za Siri Remote koji je Apple objavio 2021. Ako imate stariji daljinski upravljač, nećete videti nikakva ažuriranja. Siri Remote 2021 izašao je zajedno sa Apple TV 4K i Apple TV HD, ali možete ga kupiti i kao poseban daljinski upravljač. Ako ga imate, vaš Siri Remote bi trebalo da se automatski ažurira uz pomoć vašeg Apple TV-a.

Ne morate ništa da uradite da biste ažurirali daljinski upravljač osim da ga povežete sa Apple TV-om.

Znaćete da je vaš Siri daljinski upravljač ažuriran ako odete u podešavanja Apple TV-a i potražite informacije o daljinskom upravljaču. Nova verzija firmvera je 9M6772, a ako vidite 10M1103 ili druge brojeve, i dalje imate stariju verziju.

Pročitajte i:  Pripremite se za oglase u Microsoft Store

Izvor: idropnews

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,