Apple otvorio zvanični TikTok nalog

Iako već postoji Apple Music nalog koji broji stotine hiljada korisnika, Apple je konačno otvorio i zvanični @apple nalog. U trenutku pisanja, nalog IT giganta prešao je nešto više od 22.000 korisnika. Trenutno ne prati nikoga, i nema ni jednu objavu. 

PCPress.rs Image

Za potrebe promocije?

Verovatno je da će Apple taj nalog koristiti za marketing, jer je kompanija objavila već nekoliko oglasa na toj mreži pre nego što je postavila nalog. Takođe, još je više očekivano da će uskoro postaviti neku objavu u sklopu neke od kampanja, poput #ShotoniPhone,” koja služi da bi se prikazao kvalitet videa telefona ali i snaga hardvera.

Apple Music nalog je već neko vreme na TikTok-u, ima preko 200.000 pratilaca, i korisiti se uglavnom za promovisanje umetnika, kratkim klipovima.

TikTok je jedna od najpopularnijih aplikacija današnjice sa više od milijarde preuzimanja u celom svetu, međutim taj uspeh nije bio bez kontroverzi – pogotovo onih u vezi sa privatnošću korisnika. A s obzirom da je napravljen od strane kineske kompanije, nije tek tako očekivano da će najveća Američka IT kompanija krenuti tim putem.

Izvor: businessinsider

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,