ERP 2024

Apple prva Vision Pro beta verzija  

Prva beta verzija za programere visionOS-a od lansiranja Apple Vision Pro-a je stigla, donoseći sa sobom popravku koja omogućava korisnicima slušalica da se približe objektima u 3D prostoru. 

PCPress.rs Image

 U visionOS-u, kada se dovoljno približite objektu ili prozoru aplikacije, on počinje da bledi dok prolazite kroz njega. Ali jedan od zaposlenih u The Verge-u rekao je da je tačka u kojoj se ovo bledenje dešava kada se igra nešto poput STAK!, igre koja vam omogućava slaganje 3D blokova, bila frustrirajuće daleko. 

Apple-ove napomene o izdanju za ažuriranje visionOS beta 1.1 kažu da će korisnici „moći da pomeraju volumetrijske scene mnogo bliže nego ranije, što će omogućiti lakšu direktnu interakciju“ sa objektima u njima. 

Pored ove ispravke, Apple je takođe navodno omogućio upravljanje mobilnim uređajima sa novom beta, što bi takođe moglo da uključi podršku za Microsoft Exchange i Google Workspace. 

Viši direktor marketinga proizvoda Jeremy Butcher rekao je za TechCrunch da poslovni prostor vidi kao veliko potencijalno tržište. Butcher je rekao da to znači „podršku a stvari kao što su upravljani Apple ID-ovi“ i jedinstvena prijava.

Pročitajte i:  Amazon proširuje AI nastup sa širom dostupnošću Q chat bota 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari: