BIZIT 2022

Asus predstavio All-in-One PC sa odvojivim tabletom — Asus Transformer AiO

Prvi na svetu all-in-one računar sa dva lica: moćni desktop PC sa Windows-om 8 i samostalni tablet dijagonale 18,4 inča sa Android-om 4.1

asusAsus je predstavio Asus Transformer AiO, prvi na svetu All-in-One računar sa odvojivim ekranom koji se može koristiti kao tablet. Asus Transformer AiO se sastoji od desktop PC stanice koja sadrži treću generaciju desktop procesora Intel Core za izvanredne performanse pod operativnim sistemom Windows 8, kao i 18,4-inčnog odvojivog ekrana koji u sebi ima quad-core procesor Nvidia Tegra 3 i može se koristiti kao samostalni tablet sa operativnim sistemom Android 4.1. Asus Transformer AiO korisnicima pruža veću pokretljivost i fleksibilnost tableta u kombinaciji sa performansama moćnog desktop računara, a sve upakovano u elegantno pakovanje.

All-in-One računar sa vrhunskim performansama

Asus Transformer AiO je moćan all-in-one računar, sposoban za obavljanje najrazličitijih zadataka koje mogu postaviti zahtevne Windows 8 aplikacije. Osmišljena kao desktop računar, PC stanica je opremljena trećom generacijom desktop procesora Intel Core i grafikom Nvidia GeForceGT730M, a ima i sveobuhvatan spektar priključaka, uključujući i USB 3.0. Njegov ekran dijagonale 18,4-inča sa pozadinskim LED osvetljenjem, ima 1080p Full HD rezoluciju i multitouch sa deset dodirnih tačaka a uključuje i IPS tehnologiju koja pruža čistu i živopisnu sliku i širok ugao gledanja od 178° za veće uživanje.

Pročitajte i:  ASUS predstavio Zenfone 9, kompaktan flagship telefon

Asus Transformer AiO sadrži i dual band Wi-Fi za bežično povezivanje visokih performansi sa kompatibilnim ruterima. Wi-Fi od 5 GHz značajno umanjuje smetnje od okolnih mreža na 2,4GHz, naročito u oblastima koje su pretrpane bežičnim mrežama. Audio-tehnologija Asus SonicMaster pruža izvanredan kvalitet zvuka, bilo da slušate muziku, gledate filmove ili radite nešto između.

Kombinacija Windows-a 8 i Android tableta u ogromnom pakovanju

Kada se ekran odvoji od PC stanice, Asus Transformer AiO se može koristiti kao veliki tablet i to na dva načina. Prvo, bežična tehnologija Remote Desktop sa dual-bend Wi-Fi standardom omogućava potpunu multitouch kontrolu nad Windows-om 8, koji je instaliran na PC stanici, i tako pruža jednostavan pristup popularnim programima svih vrsta, a sa bilo kog mesta u kući.

Kao druga opcija, 18,4-inčni ekran se može koristiti i kao samostalni tablet sa operativnim sistemom Android 4.1, as ve to zahvaljujući ugrađenom quad-core procesoru Nvidia Tegra 3. Asus Transformer AiO se neprimetno prebacuje iz jednog operativnog sistema na drugi pritiskom na taster, a baterija traje do pet sati. Ekran sadrži i zgodnu ručku za nošenje, kao i podesivo postolje za lakše postavljanje na sto bez PC stanice.

Pročitajte i:  ASUS Zenbook 17 Fold - Savitljivo je u modi!

Izvor: Asus

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,