ASUS ROG Phone III dostupan na Shoppster-u

Letos smo testirali ASUS ROG Phone III telefon, te ga nazvali najboljim uređajem koji se pojavio ove godine, te sjajnom uređaju za sve koji žele vrhunski telefon, ali i posebnu kategoriju korisnika koju smo nazvali “power user“. Pri tome, reč je o uređaju koji je drugačiji od svih ostalih koji su dostupni na tržištu, te daleko nadilazi okvire kategorije gejming telefona. Sada se jedna varijanta ovog uređaja može pronaći i u Srbiji.

PCPress.rs Image

ASUS ROG Phone III Strix edition u Srbiji

Naime, u Srbiji je trenutno dostupan isključivo ASUS ROG Phone III Strix edition, koji se malo razlikuje od ROG Phone 3. Glavne razlike su:

  • Čipset Snapdragon 865 umesto Snapdragon 865+,
  • 8GB RAM-a umesto 12/16GB,
  • Maksimalnih 256GB prostora umesto 512GB.
  • Pristupačnija cena

PCPress.rs Image

ASUS ROG Phone III Strix Edition je sada dostupan i na našem tržištu na Shoppster portalu po ceni od 99.999 dinara. Iz kompanije postoje i nagoveštaji da se mogu očekivati i specijalni popusti tokom Black Friday-a, odnosno u nedelji popusta za prazničnu sezonu.

Pročitajte i:  ASUS ROG Strix G15 Advantage Edition - Crvena boja strasti

PCPress.rs Image

Performanse Strix Edition verzije telefona su i dalje odlične. Koristi regularni Snapdragon 865 umesto 865+, koji se razlikuju po maksimalnom overkloku na jednom od osam jezgara, tako da i pristupačniji telefon zapravo predstavlja sjajnu dugoročnu investiciju. Takođe, identičan Adreno 650 grafički čip je prisutan u oba modela. Kao i regularna verzija, i Strix Edition je kompatibilan sa svim dodacima za ROG Phone III telefone.

PCPress.rs Image

Ukoliko želite vrhunski telefon, s posebnim akcentom na gejming mogućnosti, koji se definitivno razlikuje od drugih top modela, s AMOLED ekranom osvežavanja 144 Hz, ogromnom baterijom od 6000 mAh koja se može podešavati u sitna crevca Powermaster softverom, odličnim kamerama čiji osnov čini Sony IMX686 senzor od 64 MP – ROG Phone III je odličan izbor koji nosi naše preporuke, kao što ste mogli videti u našem prikazu sjajnog telefona, bez obzira da li je reč o standardnoj ili Strix ediciji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: