BIZIT 2022

BeanZ kafa posebna kao i vi

BeanZ je internacionalni premium espresso brend visoko kvalitetne kafe u zrnu. Uzgajaju je izabrani farmeri, sa kojima postoji ekskluzivna saradnja, a koji svojim imenom, znanjem i iskustvom stoje iza BeanZ proizvoda. BeanZ nudi kafe najboljeg kvaliteta i različitog geografskog porekla sa farmi širom sveta, čiji bogati ukus ostavlja bez daha sve koji se sa zadovoljstvom prepuštaju savršenom uživanju u šoljici kafe. Kroz farmerske kafe i njihove jedinstvene priče, kao i kroz različite vrste blendova, pomaže svima da razviju svoj lični ukus u šoljici najboljeg espresso napitka. BeanZ predstavljaja raskoš ukusa koja se u različitim formama slavi sa svima koji istinski vole kafu, jer donosi napitak od zrna kafe odabranih farmera, berbi, karaktera i jedinstvenog geografskog porekla.

PCPress.rs Image

Neponovljivo iskustvo u ispijanju šoljice najbolje kafe otkriva tajne tokom isprobavanja i upoznavanja što više različitih vrsta, kao i u stalnom iščekivanju kakav će biti naredni ukus. Svet kafe je bogat i raznolik, a takvim ga čine broje zemlje u kojima se kafa uzgaja, mnoštvo očaravajućih aroma, načina pripreme, prilika u kojima kafu pijemo i raspoloženja u kojima joj se prepuštamo. Naši farmeri uzgoju svoje kafe predaju srce i dušu, da bi bile posebne, baš kao i svako od nas.

Pročitajte i:  Odakle dolaze vrhunski BeanZ espresso ukusi?

Postoji mnogo teorija i načina za pripremu espresso kafe, ali treba imati u vidu da espresso prvenstveno podrazumeva način pripreme napitka. Po šolji kafe koristi se između 8 i 10 grama sitno mlevene kafe, a dobro pripremljen espresso treba da ima kompaktnu i glatku kremu tamne zlatnožute boje, bez krupnih mehurića i bledih fleka. Ukus espresso kafe trebalo bi da bude izbalansiran između slatkog i kiselog, i da se dugo zadržava u ustima, dok je tekstura glatka i kremasta.

BeanZ Crafted Blend no.1 je mešavina stvorena pažljivim odabirom visoko kvalitetnih zrna arabike iz Afrike i Južne Amerike, koje rastu na nadmorskoj visini iznad 2000 metara, u savršenim vremenskim uslovima pogodnim za razvoj bobice kafe. BeanZ Crafted Blend no.2 je mešavina izraženog karaktera, napravljena od 70% specijalno odabranih zrna arabike iz Južne Amerike i Afrike i 30% robuste iz Azije i Afrike. Farmers Blend je mešavina uravnoteženog karaktera, napravljena od 60% specijalno odabranih zrna arabike koja dolaze sa farme iz Nikaragve i 40% zrna robuste sa farme iz Indije. Obiluje aromama čokolade, sušenog voća i začina, koji u kombinaciji daju pun i harmoničan ukus kafe. Rameš Indija je kafa koja se gaji nadomak prave divljine, gde monsuni i jedinstveni sastav zemljišta čine da plod sazreva lagano, što doprinosi niskoj kiselosti uz note začina, orašastih plodova i crne čokolade. Eduardo Nikaragva krije tajne šest generacija porodične plantaže kafe koja se gaji u specifičnoj mikroklimi, na visini između 1100 i 1200 metara, koja je najpogodinija za rast sofisticiranih arabika koja ima snažan ukus, sa prepoznatljivim notama crne čokolade i slatkoće sušenog voća. Luiz Alberto je kafa koja dolazi iz Brazila, direktno sa porodične farme Luiz Alberta, i jedna je od najboljih brazilskih kafa. U pitanju je 100% zrno arabike, sorte žuti burbon, koja se uzgaja na 1000 ili više metara nadmorske visine. Srednje je jačine, uravnoteženog ukusa i pune arome koja daje balans svakom napitku. Obiluje toplim, orašastim, čokoladnim i karamel notama.

Pročitajte i:  Odakle dolaze vrhunski BeanZ espresso ukusi?

PCPress.rs Image

Kao što na planeti ne postoje dva ista čoveka, tako ne postoje ni dve iste kafe. BeanZ je posebna, prirodno gajena, neprocesuirana kafa, raste na malim plantažama ljudi koji su joj posvećeni sa puno ljubavi, jer je ta kafa izuzetno važan deo njihovog života. BeanZ donosi prirodno poreklo kafe sa plantaža na kojima raste. Bez obzira gde se nalazite i kakvog ste raspoloženja, BeanZ kafa je pripremljena samo za vas. Želja za otkrivanjem najkvalitetnijih i jedinstvenih kafa širom sveta i priprema koja na najbolji način ističen njen krakter i izdvaja je od ostalih samo je uvod u svet nezaboravnog ukusa.

Zakoračite u BeanZ svet i otkrijte tajnu najbolje espresso kafe u zrnu!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: