Elon Musk suspendovan zbog bitcoin komentara

Elon Musk voli da se šali sa svojim pratiocima na Twitteru. Takve šale su doduše često umele da mu se obiju o glavu, a to se upravo desilo ovog puta. Elon je ostavio čudan bitcoin komentar nakon čega je dobio suspenziju naloga. Izgleda se trolovanje ipak ne isplati.

Bitcoin komentar koštao Elona Muska suspenzije

U još jednom trenutku šale i komike na Twitteru, Musk je pomenuo bitcoin, aludirajući na brojne botove. Za one koji prate lik i delo vlasnika Tesle i SpaceX poznata je njegova fascinacija botovima. Pri tome se misli na lažne Twitter naloge koji varaju ljude da kupuju kriptovalute.

Aludirajući upravo na te botove tokom razgovora sa poštovaocima njegovog dela, Musk je objavio neobičan tvit:

https://twitter.com/elonmusk/status/1054520588734058496

Malo je reći da su tviteraši bili zbunjeni komentarom, a pojedini su pomislili da je nalog hakovan. Ispostavilo se da je ova bitcoin anime devojka aktivirala alarme u Twitter centrali. Rezultat – nalog Elona Muska je suspendovan!

Twitter suspendovao Elona Muska

Elon se našao u neobičnoj situaciji da ima suspendovan nalog. Srećom, prilično je bogat i poznat, što ume da bude plus kada se žalite korisničkom servisu. Vrlo brzo se sve vratilo u “normalu”, pa je Musk mogao sa osmehom da priča o ovoj avanturi:

Pročitajte i:  Tesla traži od dobavljača da izbegavaju Kinu 

Ovo su ipak manji Twitter problemi za Elona koji je nedavno izgubio poziciju u firmi i milione dolara zbog jednog tvita. To je ipak sitnica za milijardera koji se voli da radi šta mu padne na pamet, od bacača plamena do kiborga-zmajaa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,