Elon Musk pravi kiborga zmaja

Mislili smo da nas nijedna ludorija Elona Muska ne može iznenaditi. Priznajemo, pomalo smo bili zatečeni sa (uspešnom) prodajom bacača plamena, ali kiborg zmaj je već ozbiljna priča.

Elon Musk pravi kiborga zmaja multimilijarder tviter tesla spacex

Da li ste spremni za novo dostignuće Elona Muska, vizionara koji je lansirao Teslu u svemir, napravio najveću bateriju na svetu i osmislio globalni metro koji će prolaziti kroz Beograd? Kako roboti predstavljaju veliku pretnju za našu planetu po mišljenju Muska, mora se na vreme planirati odbrana. Čini se da ćemo invaziju Terminatora koje ovaj multimilijarder priziva ipak dočekati spremni. Nakon što su bacači plamena razgrabljeni, naš borac za slobodu čovečanstva će napraviti – kiborga zmaja! Da li nam treba robot-zmaj? Naravno! Da li to ima smisla? Apsolutno nikakvog, ali to ne umanjuje našu želju da kupimo jedan ili da ga bar imamo na PC Press testu.

Elon Musk je objavio da svom Twitter nalogu dugo čuvanu tajnu da se uveliko radi na kreiranju robota-zmaja koji će spasiti planetu ili bar uništiti konkurenciju i sve koji sumnjaju u Tesla i SpaceX projekte. Počnite da štedite, pretpostavljamo da će aždaja biti prilično skupa. 

Pročitajte i:  Tesla okončava sudski spor nakon tragične nesreće Modela X u kojoj je stradao inženjer iz Apple-a

Naravno da je real-life Tony Stark jedini na koga se možemo osloniti da će zaista i napraviti kiborga zmaja. Musk kao multimilijarder sa viškom vremena i suludih ideja jednostavno mora da uradi sve što je u njegovoj moći da kreira super-zmaja koji će da brani čovečanstvo. Čemu inače sve te pare ako ih neće potrošiti na nešto što nam zaista (ne)treba? Elone Mušče, daj nam zmaja da se igramo! I znate šta? Zmaja će nam dati!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,