Zebra

BIZIT 2018: GoPro vizija svetle budućnosti poslovnih softvera

“Posao je na prvom mestu, a softver je tu samo da ga podrži”, rekao je Miloš Pucarević, Business Development Manager kompanije GoPro, na početku svog izlaganja drugog dana nedavno održane BIZIT konferencije. Tema Miloševog izlaganja u bloku posvećenom poslovnim softverima bilo je najnovije Microsoft Dynamics NAV Business Central rešenje koje je fokusirano na biznis korisnike. 

Miloš Pucarević, Business Development Manager, GoPro

NAV softver se prodaje u 195 zemalja i ima preko 2,7 miliona korisnika. Business Central je rešenje kreirano na Dynamics NAV osnovi i može da se isporučuje kao servis preko interneta ili na infrastrukturi klijenta, a velika prednost jeste prisustvo automatski aktivnih Microsoft alata, te oslonac na veštačku inteligenciju i mašinsko učenje radi konstantnog unapređivanja. Kompanija GoPro je Gold partner kompanije Microsoft i sa 60 zaposlenih stručnjaka predstavlja najveći NAV tim u zemlji, te je opslužila preko 60 zadovoljnih klijenata.

“Mislim da je budućnost svetlo ružičasta. Da to ne mislim ne bih ni živeo ni radio u ovoj zemlji. Mislim da imamo odličan potencijal i u domenu poslovnog softvera i u domenu ljudi koji se bave razvojem, samo mislim da je potrebno da to i država podrži na pravi način zakonima, to jest da ne otežava. Nije problem u softveru, problem je u regulativama koje softver mora da zadovolji, a to je nešto što iziskuje dodatan rad, povećava cenu i ostalo”, zaključio je svoje izlaganje Miloš.

Pročitajte i:  Apple objavio patch za Remote hacking bug

Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod ili na zvaničnom BIZIT youtube kanalu:

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,