BIZIT 2021 predavači – dr Zorica Tomić

Na godišnjoj konferenciji BIZIT uvek se trudimo da dovedemo eminentne stručnjake iz oblasti IT-ja i biznisa, koji će i ove godine iz prostorija Kluba Poslanika, u Beogradu, 3. i 4. novembra imati prilike da prenesu svoja znanja i iskustva na zainteresivane posetioce kako live tako i online. Između ostalih imaćete prilike da čujete dr Zoricu Tomić, redovnu profesorku Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

PCPress.rs Image

Na ovogodišnjem BIZIT-u koji je posvećen borbi za korisnike dr Zorica Tomić će održati predavanje pod nazivom “Srce i glava u komunikaciji”.

U svakodnevnom govoru kao i u okviru određenih teorijskih orijentacija, ljudska komunikacija se razume kao prevashodno racionalni proces. Međutim, složenost ljudske komunikacije vidi se upravo u činjenici da osim glave (razum) u komunikaciji učestvuje i srce (emocije, doživljaji, percepcije itd). Koncept holističke komunikacije polazi od teze o celovitosti ljudskog bića, a samim tim i o kompleksnosti naših odgovora u procesu razmene sa drugima. U predavanju dr Tomić će otvoriti mnoga pitanja od koji su neka:

  • U kom odnosu stoje srce i glava u komunikaciji?
  • Šta je mogućno kontrolisati?
  • Bez čega se ne može?
  • Kako percipiramo sebe, a kako druge?
  • Kako kreiramo, mape smisla?
Pročitajte i:  Gledajte uživo završnicu BIZIT 2021 konferencije!

Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust na registraciju. Vidimo se 3. i 4. novembra u Klubu poslanika ili tamo gde ste vi!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *