Netflix olakšava pronalaženje sačuvanih emisija

Netflix poboljšava svoju funkciju My List tako da možete lakše da sortirate emisije i filmove koje ste obeležili. Počevši prvo na Android-u, moći ćete da filtrirate svoju listu prema filmovima, TV emisijama, “Haven’t Started,” “Started,” i sortirati prema opcijama, na primer kada ste dodali nešto na listu, datumima objavljivanja i po abecednom redu, Portparol Netflixa Layal Brown kaže za The Verge.

PCPress.rs Image

Novi alati bi trebali biti zaista zgodni. U zavisnosti od toga koliko ste neko ko obeleživa, opcije sortiranja bi mogle da budu zaista dobar način za probiranje potencijalno mnogih stvari koje ste dodali na listu. Brown kaže da će se ovo prvo pojaviti na Android-u od ove nedelje, a na iOS će doći tokom „narednih nekoliko nedelja“.

Netflix takođe dodaje red “Coming Soon” na početni ekran u TV verziji svoje aplikacije, što bi moglo biti korisno sredstvo za učenje kada su nove emisije i filmovi na putu koji bi vam se mogli svideti. Takođe ćete moći da tražite podsetnik kada je dostupna određena emisija ili film. Sa nekim potencijalno velikim novim stvarima kao što su šesta sezona Crnog ogledala i prvi deo treće sezone Veštica na putu, možda postoji mnogo stvari za koje želite da postavite zvono za podsetnik.

Pročitajte i:  Google dodaje ocene uz nove AI alate za kupce 

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: