TrendMicro

Blizzard otkazao BlizzCon 2021

BlizzCon se neće vratiti 2021. godine. Blizzard je objavio u sredu da trenutna stvarnost pandemije koronavirusa čini previše teškim izvođenje vrste konvencije koju obožavaoci očekuju od studija. Izgradnja ličnog BlizzCona epska je i složena stvar koja zahteva mnogo meseci priprema, i na kraju Blizzard nije uspeo da stvori nešto čime će fanovi biti zadovoljni u novembru, a da sve to bude u skladu sa epidemiološkim merama, objavio je gospodin Smith, predstavnik kompanije Blizzard.

PCPress.rs Image

Događaj početkom sledeće godine

Umesto toga, Blizzard planira da bude domaćin globalnog događaja negde početkom sledeće godine koji će uključivati elemente na mreži i uživo. Da bi nadoknadio otkazivanje BlizzCon 2020. godine, Blizzard je prošlog februara bio domaćin BlizzConline-a.

Na internetskom događaju kompanija je otkrila Diablo II: Resurrected i World of Warcraft: Burning Crusade Classic, kao i novosti o ranije najavljenim naslovima poput Diablo IV. Smith je rekao da će mrežna komponenta događaja sledeće godine biti slična BlizzConline-u i obećao da će uskoro podeliti više detalja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Diablo IV javna beta verzija najavljena za 2023. godinu
eFakture

Tagovi: