Brza štampa za zahtevne klijente: OKI ES4192dn MFP

Parametri za izbor MFP uređaja za zahtevnije korisnike u malim ili srednjim kancelarijama su uvek kvalitet i brzina štampe, lakoća upotrebe i cena. Naravno, ne obavezno ovim redosledom, ali zahvaljujući OKI LED tehnologiji, ES4192dn odlično kombinuje brzinu, kvalitet i cenu pa nijedan od dotičnih parametara nije zapostavljen.

PCPress.rs Image

Brzina štampe je deklarisana na 40 strana u minuti, tako da je reč o veoma brzom štampaču. Kvalitet štampe je odličan, posebno za LED/Laser kategoriju štampača, gde je tekst uvek u prvom planu. Maksimalna rezolucija koju podržava ES4192dn je 1200×1200 dpi. Dokumenti izgledaju odlično i kvalitet otiska je na najvišem mogućem nivou. Slično se može reći za grafičke elemente kojih uvek može biti na štampanim dokumentima.

Kada je lakoća upotrebe u pitanju, tu je ES4192dn jak na svim frontovima. Za osnovnu kontrolu uređaja, tu je kolor ekran osetljiv na dodir dimenzija 7“. Zbog efikasnosti, sa desne strane ekrana se nalazi dosta veliki set „direktnih“ tastera koji  pomažu da se određeni zadatak brže obavi bez dodatnih intervencija na ekranu. Naravno, upotreba Google Cloud Print i Apple AirPrint sistema se podrazumeva, što uključuje mogućnost štampe sa svih modernih mobilnih uređaja.

Pročitajte i:  HP Latex štampači R serije: Jedino pravo hibridno rešenje za štampu iz rolne i na pločastim materijalima

Dodatna mogućnost je upotreba Sendys Explorer softvera koji efikasno objedinjuje upravljanje dokumentima. Sendys Explorer omogućava korisniku da konvertuje dokumente i distribuira ili prenese na izabranu lokaciju, pružajući fleksibilnost uređivanja, pristupa, štampanja, te preuzimanja i deljenja datoteka. U kombinaciji sa skener mogućnostima, ES4192dn nudi i visok stepen automatizacije kroz sistem dvostranog skeniranja i duplex štampe. ES4192dn pruža brzo i precizno skeniranje, te je odlično rešenje za digitalizaciju dokumenata. Tu je i mogućnost skeniranja direktno sa USB-a ili TWAIN mreže, dok LDAP omogućava direktan pristup podacima sa email-a.

PCPress.rs Image

Što se tiče cene, ES4192dn je veoma ekonomičan uređaj koji kombinuje početnu povoljnu cenu sa niskom potrošnjom energije uz veliku efikasnost tonera. Na raspolaganju je nekoliko režima redukcije potrošnje energije (Eco, Quiet i Deep Sleep). U standardom „sleep“ modu koristi samo 1,9W energije, ali je i tada uvek spreman za akciju jer potrebno je samo par sekundi da ES4192dn iz ovog režima bude potpuno „razbuđen“ počne sa radom.

Kada su toneri u pitanju, za ES4192dn je na raspolaganju toner velikog kapaciteta, tj. 12k toner. Sa njim, uređaj je u stanju da isporuči veliku količinu mesečne štampe, što ga čini idealnim kada su zahtevni korisnici u pitanju.

Pročitajte i:  Najbolji proizvodi 2021. godine 3/8 - Štampači, projektori, zaštita

Više informacija možete naći na Original sajtu!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,