Budućnost poslovanja uz digitalnu transformaciju & Beyond

Digitalna transformacija je postala temelj svake uspešne poslovne strategije u modernom dobu. Koristeći moć tehnologije i rešenje Beyond Business Suite u transformaciji poslovanja, kompanije mogu da postignu vrhunske nivoe produktivnosti, efikasnosti i inovativnosti.

Budućnost poslovanja je digitalna, a one kompanije koje prihvate ovu transformaciju su u dobroj poziciji da se prilagođavaju promenama i da brzo napreduju na tržištu. Prihvatanjem novih tehnologija, kompanije su u mogućnosti da razbiju vremenske i prostorne barijere, pojednostave svoje poslovne procese i efikasnije se povežu sa kupcima. Nove aplikacije unose svojevrsnu revoluciju u proizvodne procese, stvarajući moderniji i efikasniji način poslovanja.

Beyond Business Suite – budućnost digitalnog mobilnog poslovanja

U današnjem poslovnom svetu pristup pravovremenim i tačnim podacima je od vitalnog značaja za uspeh, ali to postaje sve izazovnije u eri univerzalne digitalizacije. Beyond Business Suite nudi najsavremeniju poslovnu platformu koja integriše sve poslovne procese i omogućava optimalno upravljanje poslovanjem i saradnju sa svim zainteresovanim stranama.

Beyond Business Suite nudi najsavremeniju poslovnu platformu koja integriše sve poslovne procese i omogućava optimalno upravljanje poslovanjem i saradnju sa svim zainteresovanim stranama

Beyond ERP platforma se može pohvaliti jedinstvenim informacionim sistemom koji utiče na povećanu produktivnost, automatizovanje poslovnih procesa i korisničkog pristupa svim esencijalnim informacijama. Takođe obuhvata širok spektar izveštaja i prediktivnih analiza, uz striktnu usklađenost sa standardima i zakonskom regulativom.

Svesni činjenice da su zaposleni u kompaniji sve više u pokretu i da je od ključne važnosti da u svakom momentu imaju dostupne informacije, da izvrše ili dodele zadatke, našu platformu je moguće koristiti na svim uređajima i operativnim sistemima, što dodatno olakšava korisničko iskustvo.

Pročitajte i:  PC Press video: ERP na zadovoljstvo korisnika – BIZIT panel

Beyond Business Suite – Intelligent ERP (iERP)

Sa kontinuiranom težnjom da se kompanijama bez obzira na industriju distribuiraju inteligentna poslovna rešenja, posebna komponenta Beyond-a jeste prisutnost AI tehnologije kao integralne funkcionalnosti kroz aplikacije ERP-a.

PCPress.rs Image

Digitalni asistenti su okosnica Beyond Business Suite-a, jer izvode niz svakodnevnih operacija sa preciznošću i brzinom, što zaposlenima omogućava da se orijentišu na produktivne zadatke koji zahtevaju ljudsku stručnost. Od finansija preko ljudskih resursa do maloprodaje, digitalni asistenti sa veštačkom inteligencijom besprekorno automatizuju i pojednostavljuju procese, kreiraju dodatno vreme u poslovanju, optimizuju procese i podižu nivo zadovoljstva kupaca, ali i zaposlenih. Beyond Business Suite je nova generacija ERP sistema – Intelligent ERP (iERP).

Prednosti za vlasnike biznisa

 • Jedinstven i future-proof sistem koji obuhvata sve ključne parametre poslovanja i informacije u jedinstvenoj platformi za brzo donošenje važnih poslovnih odluka
 • Smanjenje troškova i povećanje produktivnosti kroz integraciju i automatizaciju poslovnih procesa
 • Optimizovano donošenje poslovnih odluka uz fleksibilnost u prilagođavanju izveštaja i
 • viši stepen kontrole nad
 • poslovnim parametrima
 • Dostupnost poslovnih podataka u realnom vremenu, što omogućava brže i preciznije odgovore na pitanja o poslovanju i merenje KPI-ja.

Prednosti za sektor proizvodnje

 • Bolja vidljivost potencijalnih problema, što omogućava korektivne mere u ranoj fazi procesa proizvodnje
 • Trenutno ažuriranje plana proizvodnje uz uvid u stanje zaliha, finansija i ljudskih resursa
 • Time-to-market ušteda kroz optimizaciju vremena potrebnog za poslove razvoja proizvoda i definisanje cene koštanja proizvoda
 • Poboljšano planiranje kapaciteta proizvodnje kroz efikasno raspoređivanje proizvodnih i ljudskih resursa.
 • Jednostavno prilagođavanje informacionog sistema neophodnim promenama u procesu proizvodnje
Pročitajte i:  Ko je Watson i čime se on bavi

Prednosti za sektore finansija i prodaje

 • Usklađenost sa propisima: Beyond podržava sve zakonske odredbe i računovodstvene standarde, što omogućava obradu dokumentacije u skladu sa važećim propisima.
 • Niži troškovi: Integracija podataka dovodi do smanjenja greške i uštede vremena zaposlenima u računovodstvu.
 • Brži mesečni obračuni: Modul za poslovno izveštavanje (BI) smanjuje vreme potrebno za obradu informacija na kraju meseca, kvartala ili godine, što olakšava obaveze prema zaposlenima i dobavljačima.
 • Optimalno upravljanje prodajom: Jasna vidljivost svih ključnih prodajnih parametara i njihovo praćenje po svim dimenzijama (proizvod, sektor, prodavac, target, kvartal, mesec, dan…)
 • Automatsko generisanje izveštaja: Poboljšani analitički podaci i automatizovano izveštavanje pružaju strukturirane podatke na jednom mestu, lako dostupne i preko mobilnih kanala komunikacije.
 • Integracija sa drugim poslovnim softverima: Beyond se može integrisati sa drugim programima, kao što su CRM, WMS, TMS i E-commerce, što pruža sveobuhvatne podatke za rast poslovanja bez dupliranja unosa podataka.
PCPress.rs Image

Beyond Business Suite – više od ERP-a

Web-based proizvod kojem se pristupa putem Web pretraživača. Primenom ove tehnologije, korisnicima se pruža niz pogodnosti.

Pročitajte i:  Kuda ide Excel korisnički interfejs?

Cloud rešenje koje pruža mogućnost pristupa sa bilo koje lokacije, uz preduslov postojanja Internet konekcije.

AI komponenta – integralni deo ERP sistema čine standardizovani, robotizovani procesi i funkcionalnosti, u cilju kreiranja visokog nivoa automatizacije i korisničkog iskustva.

Dostupnost – razvijanjem platforme uz pomoć Web tehnologija pristup je omogućen na različitim uređajima i operativnim sistemima. Korisnik može nesmetano da koristi program na desktop uređaju ili na tabletu i laptopu kada je u pokretu.

Skalabilnost – arhitektura aplikacije, pruža velike mogućnosti skaliranja i implementaciju aplikativnog rešenja za klijente iz različitih kategorija.

Bezbednost – fokusirani smo na bezbednost kroz Beyond Identity modul koji korisnicima omogućava definisanje različitih uloga i permisija. Lični podaci su zaštićeni u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, uz redovno bekapovanje i čuvanje na različitim lokacijama.

Low-code/No-code pristup omogućava konsultantima i naprednim korisnicima da samostalno, bez angažovanja programera, prilagođavaju i razvijaju aplikaciju putem jednostavnog korisničkog interfejsa.

PCPress.rs Image

Korišćenjem Beyond Business Suite-a kompanije mogu da se pozicioniraju na čelo digitalne transformacije poslovanja, što obezbeđuje opremljenost alatima i mogućnostima potrebnim da se napreduje u brzom i stalno promenljivom poslovnom okruženju današnjice. Sa ovom savremenom platformom kompanije mogu da optimizuju svoje operacije, automatizuju procese, kombinuju vredne informacije i ostanu ispred konkurencije, što daje snagu da se poslovno napreduje danas, u budućnosti & Beyond!

misystemsgroup.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,