Budućnost stanovanja: Tesla Model 3 kao kuća

Jedna vlasnica Tesla Model 3 automobila izabrala je da živi u svom vozilu umesto u prostranoj kući, a kako bi svoj dom iznajmljivala turistima i tako zarađivala.

Vlasnica automobila poznata je pod imenom Kiera, a u vozilu je počela da živi pre nešto više od 15 meseci, budući da je u to vreme kupila Model 3 i više bila na putu nego kod kuće. Vozilo je od tada prešlo oko 65 hiljada kilometara, a zbog toga što je skoro stalno u pokretu. Noći uglavnom provodi u automobilu, pa tako ne troši novac na hotelske sobe, a svoj život opisuje kao „beskonačno putovanje“. Nakon što obori zadnja sedišta, i na njih postavi dušek i vreću za spavanje, njeno vozilo se pretvara u spavaću sobu, a tokom noći je uglavnom parkirana na nekoj od lokacija za punjenje električnih vozila.

Pored uštede novca Kiera ističe i povoljan uticaj na okruženje, i kaže da se nada da će se sve više korisnika u budućnosti odlučivati za ovakav način života i transporta, a zbog toga što je štetan uticaj na sredinu sveden na minimum.

Pročitajte i:  Kompanija Tesla predstavila opciju za pametno parkiranje

Izvor: Teslarati

Facebook komentari:SBB
Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.