BIZIT 2022

Call of Duty: Warzone – neograničena odela Juggernauta

Novi exploit omogućava igračima da dobiju neograničena Juggernaut odela u igri Call of Duty: Warzone.

PCPress.rs Image

Potpuno novi exploit otkriven je u Call of Duty: Warzone

Da biste izveli exploit, objašnjava Cable711, prvo treba da dovršite easter egg rewarding access vozu za održavanje metroa, koji sadrži moćno odelo Juggernaut. Odatle treba da pronađete Juggernaut Killstreak, kao i dodatni Killstreak za izvođenje exploita. Ako možete da se prebacujete između dva Killstreaka sa savršenim vremenom, zapravo možete da dobijete potencijalno neograničena odela Juggernauta. Odela Juggernaut su oklopna odela super snage sa minigun-ima, koja pretvaraju igrača u hodajuću tvrđavu sa neverovatnim mogućnostima.

Call of Duty: Warzone Season 7, bi na svim platformama trebalo da bude predstavljen 8. decembra. Trenutna sezona 6 za Warzone produžena je do 7. decembra, dajući igračima još dve nedelje da rangiraju borbene prolaze i dovrše izazove.

Call of Duty: Debitantska sezona Black Ops Cold War-a trebala je da bude predstavljena kasnije ove nedelje 10. decembra, ali je pomerena za sledeću nedelju 16. decembra. Ova sezona će označiti početak velikog ukrštanja između Black Ops-a Cold War-a i Warzone-a, jer prva igra predstavlja preko 30 oružja i novu mapu.

Izvor: Gamesradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: