Plazma

Rocket League dobija pojačanja u novoj sezoni

Rocket League postoji više od pet godina, ali nikad nije kasno da isprobate nešto novo. Rocket League 2. sezona počinje uživo 9. decembra, dodajući novu Arenu, Rocket Pass, opcije prilagođavanja i originalnu muziku iz Kaskade-a. Uz skorašnju najavu da igra postaje free to play, izgleda da će ovo biti pun pogodak.

rocket league free to play

Nove arene, nove opcije, nova muzika

Rocket Pass uključuje dodatke sa muzičkom tematikom i novi automobil, R3MX, plus otključava nivoe duže od 70. Nova Arena, Neon Fields, predstavlja EDM-ov san sa tamnim tonom i kontrastnim svetlima, a biće dostupan na mrežnim plejlistama i u privatnim utakmicama kada druga sezona počinje sledeće srede. Što se tiče prilagođavanja, sezona 2 dodaje himne igrača, opciju koja emituje određenu muziku Rocket League u areni nakon postizanja gola. Nova sezona takođe vraća Rocket Labs kao povremenu ograničenu vremensku listu i dodaje nove takmičarske nagrade, izazove i ažuriranja u Esports Shop-u.

Zapravo je logično da Rocket League sada ulazi u svoju drugu sezonu, pola decenije nakon lansiranja. Igra je postala besplatna za igranje u septembru, plus dodata je na više platformi i istovremeno je debitovala u Epic Games Store-u. Slobodno za sve ovo okrivite – ili se zahvalite Fortniteu.

Pročitajte i:  F1 se vraća u Rocket League

Izvor: Engadget

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: