BIZIT 2022

Carrot 5.8 uvodi sveže i smešne vremenske karakteristike za iOS 16

Carrot Weather — aplikacija poznata po svom duhovitom, antagonističkom pristupu ažuriranju vremena — uvodi neke nove funkcije koje koriste prednosti Apple-ovog iOS 16 izdanja za iPhone uključujući vidžete za zaključavanje ekrana i integraciju podataka Apple Weather. Tu je i novi redizajn sa više kolona za iPad.

PCPress.rs Image

Neke od navedenih funkcija biće dostupne samo članovima Premium kluba, koji košta 4,99 USD mesečno ili 19,99 USD godišnje. Aplikacija Carrot je inače besplatna za preuzimanje za iOS i Android uređaje.

Ažuriranja vremena na Carrot verziji 5.8 će sada biti dostupna kao prilagodljivi vidžeti za zaključavanje ekrana. Postoji više od 20 koje možete izabrati, uključujući grafikone prognoze po satu i dnevnoj prognozi i šale zasnovane na vremenskim prilikama kao i male vidžete za određene tačke podataka. Automatska pozadinska ažuriranja za ovu funkciju će zahtevati premijum članstvo.

Još jedna karakteristika za korisnike aplikacije Carrot sa premium članstvom je opcija da dobiju prognoze direktno od Apple Weather-a pored drugih izvora. Ovo je omogućeno zahvaljujući Apple WeatherKit-u najavljenom na WWDC 2022, koji zamenjuje Dark Sky API. (Apple je kupio Dark Ski 2020.) Carrot obično podrazumevano koristi prognoze Foreca, ali članovi Premium Club-a su takođe mogli da pređu na Dark Sky, AccuWeather, ClimaCell, MeteoGroup ili AerisWeather kao alternativne izvore podataka, kao i na regionalno specifične one ako žele.

Pročitajte i:  Praćenje ovulacije u Apple Watch Series 8

PCPress.rs Image

Ažuriranje će uključiti vidžete za zaključani ekran i nove odeljke

Deset novih odeljaka će biti dostupno za dodavanje vašem izgledu u aplikaciji. Ovi odeljci uključuju različite linijske i trakaste grafikone koji prikazuju vremenske podatke, pored nekih koji su dizajnirani da vam pomognu da na najbolji način iskoristite različite hobije ili interesovanja. Na primer, zlatni sat i plavi sat (periodi dana koje fotografi beleže zbog prelepih uslova osvetljenja) će imati navedena vremena prepodne i popodne, a aplikacija vam čak može reći kada će biti najbolji uslovi za posmatranje zvezda za tu noć.

I konačno, Carrot dobija veliki redizajn za iPad korisnike. Uskoro ćete moći da prikažete do tri kolone vremenskih podataka na iPad-u, pretvarajući tablet u detaljnu meteorološku stanicu. Ovaj novi izgled je takođe pregled onoga što možemo očekivati od predstojećeg redizajna Carrot aplikacije koji dolazi na Mac, iako nažalost, nije naveden datum u vezi sa ažuriranjima za desktop.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.