BIZIT plus

Chromebook korisnici dobijaju 3 meseca Stadia Pro

Ovih dana IT giganti se utkruju sa besplatnim uslugama, specijalnim cenama i akcijama kako bi privukli kupce da kupuju i koriste njihove usluge i proizvode. Najnovija u nizu jeste akcija Googlea kojom se targetiraju potencijalni kupci Chromebook računara, a koji mogu na poklon da dobiju Stadia Pro servis, i to čak 3 meseca potpuno besplatno.

besplatan stadia pro

Igre u cloudu kao motivacija

Ako ste razmišljali da kupite Chromebook računar, možda je ovo pravi trenutak, pogotovo ako volite da igrate video igre. Naime, tehnološki gigant Google je odlučio da svim novim vlasnicima Chromebooka omogući besplatnu tromesečnu pretplatu na Stadia Pro servis za gejming. Interesantno je da ova akcija važi zapravo i za sve postojeće korisnike Chromebookova, a jedini uslov je da imate operativni sistem objavljen u junu 2017. ili noviji. Ako ste se pitali kako izgleda Destiny 2 ili PUBG na Chrome OS operativnom sistemu, eto prilike da isprobate i to.

Deluje da nije šokantno što se Google odlučio na ovakav korak. Čvrsti su u nameri da prošire broj korisnika Stadia servisa, uporedo sa poboljšanjem svog operativnog sistema Chrome OS. Potencijalno gledano, i najslabiji Chromebook bi mogao da izdrži najnovije igre, jednako kao i bilo koji drugi premijum model. Verovatno vam za gejming neće Chromebook biti prvi na pameti, ali je dobro znati da postoji platforma na kojoj možete da igrate više od Android naslova i slabijih igara.

Pročitajte i:  Google ograničava AI Gemini zbog pitanja o globalnim izborima

Izvor: Engadget

Facebook komentari: