TrendMicro

DC Universe Infinite konačno dostupan van SAD-a

Nakon što je prošle godine pretvoren iz servisa za strimovanje video zapisa u portal za stripove, DC Universe Infinite se ovog proleća i leta konačno pokreće u regionima van SAD.

dc universe van SAD-a

Radost za sve ljubitelje stripova

Danas je DC Comics objavio da je usluga sada dostupna u Kanadi, Australiji i na Novom Zelandu. Nakon aprila, Ujedinjeno Kraljevstvo, Brazil i Meksiko su sledeći na redu.

DC Comics kaže da će pretplatnici u drugim zemljama imati isti pristup biblioteci usluge od više od 25.000 stripova kao i oni u SAD, uključujući rani pristup novim digitalnim stripovima kao što je Suicide Squad. I baš kao u SAD, nova izdanja štampanih stripova biće dodata usluzi šest meseci nakon što prvi put budu pušteni u prodaju u maloprodajnim objektima.

U međuvremenu, da bi zasladio dogovor, DC Comics uvodi snižene cene za svakoga ko se prijavi tokom prvih 30 dana lansiranja DC Universe Infinite-a u svojoj zemlji, sa kupcima koji to mogu da zadrže
snižene cene sve dok održavaju plaćenu pretplatu. Dakle, iako cene malo variraju u zavisnosti od regiona, generalno ćete gledati na uštede od oko 30 do 35 procenata ako iskoristite prednosti uvodnih cena DC-a. Mesečna cena okvirno iznosi oko 10 dolara, u zavisnosti od regiona i države, ali se dobijaju veliki popusti ako se plaća na godišnjem nivou.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,