Top50 Glas publike

Dell nagrađuje kreativnost – budi drugačiji

PCPress.rs ImageKompanija Dell u saradnji sa najvećim distributerom u Srbiji – Pin Computers-om, organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Dell nagradjuje kreativnost – budi drugačiji“, koji je objavljen na Facebook stranici. Nagradni konkurs otvoren je od 5.12.2011. i traje do 10.01.2012, a zadatatak je dizajnirati najoriginalniji poklopac za 15,6-inčni Dell-ov laptop. Najkreativnije očekuju vredni pokloni – četiri Dell-ova laptopa.
Tri laptopa dodeliće žiri kojeg sačinjavaju: Dragana Ognjenović, poznati srpski modni dizajner, po obrazovanju slikar – u svojstvu predsednika žirija – zatim Tatjana Vičević, produkt menadžer „Pin Computrs-a“, jednog od najuspešnijih Dell-ovih distributera u Srbiji, i Željko Ivaneža, generalni manadžer Dell-a za regiju Adriatik, koji je povodom nagradnog konkursa rekao: „Dell se uvek trudio da bude drugačiji od ostalih, da podstiče kreativnost i individualnost. Raduje me što ćemo ovim nagradnim konkursom napraviti mali korak ka tom našem cilju“.
Da Dell insistira na tome da se razlikuje od drugih, najbolje se vidi na primeru kolekcije izmenjivih poklopaca „Switch by design studio“ za model Inspirion, jer kreacije pomenutih poklopaca potpisuju najpoznatiji svetski dizajneri. Kolekcija poklopaca „Switch by design studio“, dostupna je od nedavno i na tržištu Srbije.
Dragana Ognjenović, predsednik žirija Dell-ovog nagradnog konkursa, u modnoj industriji prisutna je od 1992 godine. Draganine svedene kolekcije, koje predstavlja izmedju ostalog na New York Fashion week-u i Miami Fashion week-u, izazvale su velikiu medijsku pažnju u Srbiji i i inostranstvu. Book Moda, Elle, La Republica, Der Standard, Wallpaper, New York Times, Herald Tribune, Nylon, Fashion TV, TV Rai Uno, TV5, Meksička nacionalnaTV, CNN… samo su neki od novina, magazina i televizija koji su objavili prikaze njenih kolekcija.
Pravila nagradnog konkursa podrazumevaju da će tri najbolja rada odrediti žiri, a da će preostalog – četvrtog – dobitnika laptop računara izglasati „Facebook comunity“ po principu najviše dobijenih glasova. Svoje radove / fotografije učesnici nagradne igre moći će da postave putem Facebook aplikacije koja se nalazi na adresi: apps.facebook.com/dellkreativnikonkurs.

Pročitajte i:  Dell objavljuje 6K monitor sa novim IPS Black panelom

Izvor: Dell

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,