BIZIT 2022

Dell širi Open Networking inicijativu

Kompanija Dell je najavila proširenje inicijative za Open Networking uključivanjem Midokura, globalne kompanije fokusirane na mrežnu virtuelizaciju..

Dell_logo

Midokurin Enterprise MidoNet softver, koji pokriva mrežnu virtuelizaciju za OpenStack, pomaže poslovnim korisnicima da kreiraju agilne mrežne infrastrukture u cloud servisu, zasnovane na otvorenim tehnologijama. MidoNet je programski baziran i lako dostupan mrežni virituelizacijski sistem koja omogućava pružaocima usluga i kompanijama izgradnju, upravljanje i pokretanje virtuelne mreže sa povećanom kontrolom i fleksibilnošću

Ugovor između kompanija Dell i Midokura uključuje program zajedničkog izlaska na tržište, arhitekturu i globalni ugovor za prodaju

Dell i Cumulus Networks su najavili udruživanje u januaru 2014. godine, a udruženim snagama korisnicima pružaju rešenja za umrežavanje baza podataka, koja objedinjavaju cenovno pristupačne kapacitete i operativnu efikasnost.

„Ova saradnja dokazuje da smo se složili sa kompanijama koje su istomišljenici da bi trebalo odustati od tradicionalnog black-boxmodela povezivanja. Taj model je suviše krut, zatvoren i previše spor za inovacije. Dell inicijativa za otvoreno umrežavanje sadrži ideje o otvorenosti, fleksibilnosti i softverskoj definisanosti kako bi se aplikacijsko okruženje naših korisnika dovelo do maksimima”, rekao je Tom Burns, potpredsednik i generalni menadžer Dell Networking.

Pročitajte i:  Dell G16 donosi 12-tu seriju Intel procesora i NVIDIA RTX grafiku

Midokura Enterprise MidoNet je na listama Dell Softwarea i Peripherals dostupan je na Dell Download portalu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,