Epson najavljuje svoj najnoviji brzi, najefikasniji POS štampač računa za maloprodaju i ugostitelje

Epson Europe lansirao je svoju najnoviju generaciju brzih POS štampača serije T88 koji su vodeći na tržištu.

PCPress.rs Image

Naslednik uspešnih modela

Nadovezujući se na uspeh svojih prethodnika, novi TM-T88VII POS štampač nudi spoj dizajna, jednostavnog povezivanja, upotrebljivosti i poboljšanja koja pomažu očuvanju život sredine. Potpuno kompatibilan sa svojim prethodnicima T88V i T88VI, novi TM-T88VII je prilagođen zahtevima zauzetih trgovačkih lanaca i ugostiteljskih objekata širom EMEAR-a.

Novi POS štampač ima mnoge ekološke prednosti, uključujući male margine za štampanje radi uštede papira, nisku potrošnju energije i smanjenje nivoa buke. Štampač je takođe kompatibilan sa ekološkim termičkim papirom bez fenola.

Kao vodeći model POS štampača računa kompanije Epson, novi TM-T88VII nudi najveću brzinu štampanja dostupnu na današnjem tržištu, čak do 500 mm/s. Dodatne mogućnosti uključuju višejezične funkcije, nove LED indikatore i automatsko bežično štampanje detalja o grešci. Model takođe koristi Epsonovu nagrađivanu i visoko pouzdanu štamparsku glavu koja obezbeđuje preko 20 miliona linija ili 200 kilometara izlazne snage, sa MTBF od 360.000 sati. TM-T88VII je potpuno kompatibilan sa postojećim softverima za T88V i T88VI, a štampač ima istu površinu kao prethodni modeli, što znači da se preduzeća mogu brzo nadograditi na novi štampač bez dodatnih troškova, zastoja u radu ili bilo koje potrebe da se izmene zahtevi za dizajn ili prostor na postojećim maloprodajnim šalterima.

Pročitajte i:  Epson predstavlja prve poslovne EcoTank štampače A3 formata

PCPress.rs Image

Dostupan u crnoj i beloj boji, sa novim dizajnom gornjeg poklopca; Epson TM-T88VII se može dinamički deliti sa PC-POS terminalima, mobilnim uređajima i cloud rešenjima. Sa ugrađenim Ethernet-om i USB-om, opcijama kao što su serijski port, USB sa napajanjem i WiFi3, ovaj model ima fleksibilnost povezivanja sa gotovo svim sistemima. Takođe olakšava štampanje iz webaplikacija koje koristeEpsonov ePOS-Print® ili korišćenjem tehnologije DirectDirectPrint za štampanje direktno sa web-a.

Ekološka efikasnost prvog reda

Tvrtko Ljubić, menadžer za poslovna rešenja Epson Balkan, dodao je: „Nadovezujući se na uspeh serije T88, naš novi štampač računa TM-T88VII idealan je za maloprodajne objekte i ugostitelje širom EMEAR-a koji rade sa više pultova i zahtevaju visoke performanse i pouzdano štampanje računa. Olakšali smo klijentima da ažuriraju svoje postojeće štampače računa kako bi iskoristili nova poboljšanja u ponudi. TM-T88VII je vodeći u industriji, ekološki efikasan štampač visokih performansi, dizajniran da obezbedi brzo i pouzdano štampanje u najzahtevnijim maloprodajnim i ugostiteljskim okruženjima.

Novi TM-T88VII biće dostupan širom tržišta EMEAR-a od 1. oktobra 2021. godine.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.