Zebra

FIS – moćan, fleksibilan i povoljan ERP

Kompanija DIGIT svoj ERP sistem FIS opisuje kao rešenje neograničenih mogućanosti za ograničen budžet. Da je zaista tako, svedoče reference brojnih firmi iz Srbije i Crne Gore

w
w

Na tržištu ERP sistema kompanija DIGIT nastupa sistemom FIS, koji je referentno i prepoznatljivo poslovno rešenje i predstavlja snažnu kombinaciju tehnoloških i industrijskih standarda. Zasnovan je na Oracle-ovoj tehnologiji i razvijen korišćenjem modernih Oracle-ovih razvojnih alata kao što su Internet Developer Suite, programski jezik Java i XML dokumenti.

FIS je fleksibilan sistem koji se, zahvaljujući modularnoj strukturu, lako prilagođava specifičnostima raznih preduzeća i može se primeniti u kompanijama iz oblasti energetike, trgovine, usluga, telekomunikacija, kao i u hemijskoj, farmaceutskoj, tekstilnoj, građevinskoj, prehrambenoj, drvnoj i mašinskoj industriji. Implementacijom FIS‑a u organizaciju obezbedićete:

-Sve podatke grupisane u jedinstvenu bazu podataka,

-Konzistentnu organizaciju i prezentaciju podataka,

-Veću produktivnost,

-Punu sigurnost sistema,

-Efikasnu primenu proverenih Oracle-ovih tehnologija,

-Prilagođavanje pravilima poslovanja na nivou korisničkih procesa,

-Implementaciju logičkih kontrola,

-Automatizaciju procesa knjiženja promena.

-Uvođenje procedura za automatsko generisanje dokumenata.

FIS omogućava kontrolu, analizu i upravljanje poslovima i finansijskim tokovima, čime automatizuje celokupni poslovni proces preduzeća. Lako se prilagođava potrebama malih, srednjih i velikih firmi, i time se pozicionira kao jedno od vodećih ERP rešenja. Budući da podržava Web interfejs i interaktivne aplikacije sa efikasno organizovanim menijima, postoji mogućnost pristupa sistemu sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, a tu je i moćan online help sistem. Svi moduli podržavaju obradu podataka za više pravnih lica u zajedničkoj bazi, a kao rezultat se dobija visok nivo integracije materijalnih, proizvodnih i finansijskih tokova kompanije i primetno unapređenje kvaliteta poslovanja preduzeća.

Pročitajte i:  GoPro - vaši eksperti za Business Central

Da biste instalirali FIS, potrebno je da prethodno instalirete Oracle bazu. Kompletan izvorni kod programa koji korisnik dobija, kao i detaljna korisnička uputstva, garantuje bezbedno poslovanje i pomaže u daljem razvoju celog sistema. Razvojem se bavi Digit‑ov tim koji čini više 25 profesionalaca, a oni organizuju i obuku radnih timova korisnika, njihovo uvođenje u operativni rad, kao i prilagođavanje softvera konkretnim potrebama klijenta. Naravno, dobija se i garancija za isporučeni softver.

Sistem FIS se razvija u skladu sa standardom ISO 9001:2008, sertifikaciju je izvršio SIQ, a Digit za FIS ima i ASFU (Application Specific Full Use) ugovor sa Oracle-om. FIS je usaglašen s domaćom pravnom regulativom i međunarodnim računovodstvenim standardima.

DIGIT je već 25 godina lider među sistem-integratorima i solution-provajderima u Srbiji, sa brojnim referencama u domenu izgradnje kompleksnih informacionih sistema u svim segmentima poslovanja. Kadrov­sku strukturu DIGIT‑a čine vrhunski sertifikovani inženjeri i konsultanti sa bogatim iskustvom na realizaciji najkompleksnijih projekata izgradnje informacionih sistema. Digit radi dizajn, razvoj i implementaciju ERP i Billing sistema, obučava profesionalni IT kadar u centru ORACLE University, pruža usluge konsaltinga, ICT servisa i prodaje, i obezbeđuje najviši nivo servisa računarsko‑komu­nikacione opreme.
Reference
Telekom Srbije, Telenor, Termoelektrane i kopovi Kostolac, Hidroelektrana Đerdap, Elektrosrbija, PD Centar, Elektroprivreda Crne Gore, Luka Bar, Plantaže 13. juli, Kolubara Univerzal, Kolubara građevinar, FAM, Galenika Fitofarmacija, Darex, Fabrika ulja Banat, Dunav Grocka, Tikkurila Zorka Color, Mlekara Šabac, Vindija, PK Sava Kovačević, Multikom, Zorka Pharma Hemija, Ocean Montenegro.

www.digit.co.rs

Pročitajte i:  GoPro - vaši eksperti za Business Central

Objavljeno u časopisu PC#232

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,