Top50 Glas publike

Gejming i kriminal: Kad monitori na aerodromu služe za igranje

Čekanje je obično dosadno, a posebno na aerodromima gde letovi često kasne. Putnici često ne znaju šta bi sa sobom, pa se dovijaju kako da prekrate vreme i zabave se u situacijama u kojima nema ničega zabavnog.

PCPress.rs Image

Nedavno se u ovoj situaciji našao i jedan gejmer, ali je njegova priča bila nešto drugačija, budući da je uz sebe imao svoj PlayStation 4. Aerodrom u Portlandu mu se učino kao prilično nezanimljivo mesto, pa nije prošlo mnogo dok mu nije palo na pamet da konzolu priključi na monitore za obaveštenja, i zaigra “Apex Legends”. Monitori obično služe za prikazivanje važnih informacija, poput mape aerodroma, pa je slučaj prijavljen obezbeđenju samo nekoliko trenutaka nakon što je igra počela, budući da su drugi putnici reagovali jer nisu uspevali da se snalaze bez neophodnih informacija.

Šef obezbeđenja je gejmera ljubazno zamolio da oslobodi monitor, na šta je ovaj upitao da li može da završi rundu, za šta, na njegovu veliku žalost, nije dobio dozvolu. Tako je interakcija bila neočekivano ljubazna, a nije poznato da li je gejmer kasnije kažnjen.

Pročitajte i:  PlayStation džojstik se prilagođava igraču

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,