TrendMicro

Harley Davidson predstavio dizajn za nove električne bicikle

Harley Davidson LiveWire električni bicikli možda dobijaju najviše pažnje u poslednje vreme, ali kompanija ima i druge električne adute, pa već može da se vidi prototip za novi e-bicikl koji dolazi iz iste kompanije, ali, kako se tvrdi, sa više zanimljivih opcija.

PCPress.rs Image

Kompanija je nedavno objavila informacije o novoj liniji električnih bicikala, pa je moglo da se zaključi da planira tri modela koji izgledaju „grublje“ od prethodnih, te liče na terenske bicikle. Iz kompanije kažu da su uprkos tome novi modeli laki, brzi i jednostavni za korišćenje, te dizajnirani tako da odgovaraju gradskim uslovima vožnje. Harley ovim potezom ulazi na već aktivno tržište, koje nudi e-modele po cenama koje se kreću od 500 do 10 hiljada dolara, što znači da će funkcije koje se obećavaju morati da budu dovoljno zanimljive da privuku dovoljno korisnika.

Na fotografijama prototipa mogu da se vide delovi koji su standardni za e-bicikle, te prostor za bateriju koji nije dovoljno veliki da bi model bio samo električan, tako da će vozači tokom korišćenja verovatno upotrebljavati i pedale.

Pročitajte i:  Pokretna kuća na solarnom biciklu

PCPress.rs Image

Iz kompanije je potvrđeno da su fotografije prototipa utemeljene u realnosti, ali se i dalje opisuju kao „koncepti za budućnost,“ što znači da se verovatno neće uskoro naći u prodaji, ali da se na njihovom razvoju ipak radi.

Izvor: Elektrek

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,