BIZIT 2022

Isak Adižes: Za poslovan uspeh neophodno poverenje i poštovanje

Dr Isak Adižes, osnivač i profesionalni direktor Adižes instituta, tokom svog kratkog boravka u Beogradu, dao je eksluzivni intervju za magazin PC Press i portal pcpress.rs.

PCPress.rs Image
Isak Adižes, CEO i osnivač Adizes instituta

Pored razgovora o trenutnim ekonomskim i političkim pitanjima, kako u Srbiji, tako i globalnim, intervju sa Isakom Adižesom daće i odgovore na pitanja o mogućem napredovanju Srbije na svetskoj IT sceni, kao i koje nas promene očekuju u Industriji 4.0. Kompletan intervju biće objavljen na portalu pcpress.rs i u aprilskom broju magazina PC Press.

PCPress.rs Image
Isak Adižes, CEO i osnivač Adizes instituta, Tatjana Ostojić, glavni urednik pcpress.rs, Boris Vukić, osnivač i direktor Adizes-a u Srbiji i Vesna Čarknajev, CEO PC Press-a

Dr Adižes je tvorac metodologije koja nosi njegovo ime i renomirani je konsultant kompanija i vlada širom sveta (Švedska, Brazil, Meksiko, Grčka, Izrael). Poznat je po svom jedinstvenom pristupu upravljanju organizacionim promenama, zasnovanom na procesu kojim se izgrađuje uzajamno poštovanje i poverenje.

Organizacionim promenama u privatnim kompanijama tema je i sledećeg BIZIT seminara „Osnivači, naslednici, menadžeri“, koji se održava 27. marta u Beogradu.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,