Kako da povežete svoj WhatsApp nalog sa više uređaja: Vodič korak po korak

WhatsApp je nedavno objavio novu funkciju na svojoj platformi koja korisnicima omogućava pristup svojim WhatsApp nalozima na do četiri pametna telefona.

PCPress.rs Image

Ažuriranje omogućava korisnicima da povežu svoje WhatsApp naloge sa do četiri pametna telefona

Ranije je ova funkcija omogućavala korisnicima da povežu svoje WhatsApp naloge sa do četiri prateća uređaja, uključujući njihove lične računare i tablete. Ali sada je kompanija predstavila ažuriranje koje korisnicima omogućava da koriste isti WhatsApp nalog na do četiri pametna telefona.

Ako želite da koristite svoj WhatsApp nalog na više uređaja, evo šta treba da uradite:

Korak 1: Ažurirajte WhatsApp na primarnom uređaju na najnoviju verziju iz Google Play prodavnice ili App Store-a u zavisnosti od uređaja i preuzmite i instalirajte WhatsApp na pratećem uređaju.

Korak 2: Nakon što instalirate WhatsApp na prateći uređaj, pojaviće se ekran za registraciju. Imajte na umu da nije potrebno da unesete svoj WhatsApp broj na pratećem uređaju, inače će prateći uređaj postati vaš novi primarni uređaj i bićete odjavljeni sa svog starog primarnog uređaja.

Pročitajte i:  WhatsApp vesti nedelje: prilagođena funkcija filtera za omiljene četove

Korak 3: Na ekranu za registraciju pratećeg uređaja, dodirnite meni sa tri tačke u gornjem desnom uglu i kliknite na opciju Link.

Korak 4: Nakon što kliknete na opciju Link, pojaviće se QR kod. Skenirajte ga tako što ćete dodirnuti meni sa tri tačke na primarnom uređaju, a zatim kliknuti na opciju Linked devices, a zatim Linnk a device. Ovaj proces je isti kao što radimo za povezivanje našeg uređaja sa WhatsApp Web-om.

Nakon skeniranja QR-a sa vašeg primarnog uređaja, pratećem uređaju će trebati neko vreme da sinhronizuje kontakte i četove i nakon toga, vaš prateći uređaj je spreman. Ako želite da dodate još pratećih uređaja, sledite isti korak.

U postu na blogu, WhatsApp je rekao da vaš primarni telefon ne mora da ostane na mreži da biste koristili WhatsApp na povezanim uređajima, ali će vaši povezani uređaji biti odjavljeni ako ne koristite primarni telefon duže od 14 dana. Dalje, potreban vam je primarni telefon da biste registrovali svoj WhatsApp nalog i povezali nove uređaje.

Pročitajte i:  WhatsApp: Ovaj skriveni trik omogućiće vam pretvaranje bilo koje slike u stiker

Trenutno, neke funkcije kao što su gledanje lokacija uživo, kreiranje i gledanje lista emitovanja i dodavanje i brisanje statusa nisu dostupne na povezanim uređajima.

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: