Kako gledati događaj lansiranja Google Pixel-a danas, 6.oktobra

Prošlog maja, na Google-ovoj godišnjoj konferenciji za programere, Google I/O 2022, bilo je nagoveštaja o predstojećim Pixel 7 i 7 Pro telefonima kompanije. Sada, pet meseci kasnije, na Google-ovom predstavljanju Pixel-a sledećeg četvrtka, konačno će se predstaviti. Naravno, neće biti toliko iznenađenja; bilo je dosta nagoveštaja o njihovim kamerama, ekranima, veličini i ceni. Ali biće zanimljivo videti koliko je ovih glasina tačnih.

PCPress.rs Image

Možda je zanimljiviji novi Pixel Watch, za koji se takođe očekuje da bude predstavljen i što može značiti da Google konačno nudi pametni sat koji bi mogao biti pravi pretendent. Druge najave mogu uključivati novi Tensor G2 čip, poboljšani tablet, neke nove Nest uređaje, a možda – samo možda – čak i sklopivi. Samo ćemo morati da sačekamo i vidimo.

Dakle, ako vas zanima šta se dešava u Google ekosistemu – ili ako žalite za Stadia i trebate malo da se razveselite – zašto ne biste pogledali.

U koje vreme počinje Google Pixel događaj?

Googleov događaj lansiranja Pixel-a biće strimovan u četvrtak, 6. oktobra, u 7:00 po pacifičkom vremenu / 10:00 ET.

Pročitajte i:  Google u 2023. godini prodao 10 miliona Pixel telefona

Gde mogu da gledam Google Pixel događaj uživo?

Možete da strimujete Google događaj na Google-ovom YouTube kanalu. Takođe ćemo ugraditi strim iznad za gledanje uživo i posle događaja.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,