BIZIT 2022

Kako je Apple Watch od 10 hiljada dolara postao beskoristan

Oni koji su rano usvajali Apple-ove prve proizvode, uskoro bi mogli da dožive neprijatno iznenađenje, a kada je u pitanju Apple Watch prve generacije.

PCPress.rs Image

Naime, novi operativni sistem za nosive uređaje kompanije Apple – watchOS 5 – donosi niz novih opcija, ali neće funkcionisati u okviru prve generacije pametnih satova ove kompanije. To znači da su modeli za koje se izdvajalo po 10 hiljada dolara sada potpuno bezvredni, te da neće dobijati nove opcije. Iako se prva generacija pojavila pre tri godine, iznenađuje to što Apple ukida podršku tako brzo, a posebno kada su u pitanju modeli koji koštaju po nekoliko hiljada dolara. Prva generacija će i dalje funkcionisati u okviru watchOS 4 operativnog sistema, ali se ipak očekivalo da Apple ponudi bolju podršku za skuplje modele, te izađe u susret klijentima koji su za svoje uređaje izdvojili poprilične sume novca.

Ljubitelji pametnih satova se i dalje nadaju da će Apple uskoro ponuditi neki vid podrške i za Apple Watch prve generacije, ili da će ponuditi popust onima koji su za svoje prve satove platili po nekoliko hiljada dolara.

Pročitajte i:  Apple Health: Privatnost diktira mnoge naše odluke o dostupnosti proizvoda

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,