Top50 Glas publike

Kaspersky i Singi – stručni seminar o antivirusima

Dejan Petkov Singi Preduzeće Singi Inženjering d.o.o. koje je već 10 godina prisutno na domaćem tržištu, bavi se poslovima zaštite podataka, a posebno zaštitom od računarskih virusa i drugih vrsta zlonamernih programa.

“S obzirom na činjenicu da se broj novih virusa koji se svakog dana javljaju na Internetu ne smanjuje, već naprotiv drastično uvećava, shvatili smo da je pored pružanja komercijalnih usluga korisnicima, naš društveni zadatak i edukacija. Stoga smo odlučili da za potrebe domaćih informatičkih stručnjaka organizujemo besplatni seminar isključivo posvećen ovoj tematici.”, kažu iz Singi-ja.“Seminar ove vrste se po prvi put organizuje u Srbiji i na njemu će biti obrađene najznačajnije teme iz oblasti računarskih virusa, pre svega tehnike koje zlonamerni hakeri koriste za pravljenje ovih programa, ali i načini njihove detekcije. Naši vodeći eksperti će po prvi put demonstirati postupke virus-analitike i forenzike, odnosno otkrivanja i neutralizacije „živih“, aktivnih virusa.”, dodaju.

Pored stručnjaka Singi Inženjeringa, predavanja na seminaru će održati i dvojica gostiju, predstavnika čuvene Kaspersky laboratorije iz Moskve.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  B2B prevare: Kako prevaranti love male kompanije
eFakture

Tagovi: , , , ,