Koliko košta biti influenser u Srbiji?

Na BIZIT manifestaciji dajemo odgovore na mnoga pitanja koja muče domaće IT-jevce. Jedno od glavnih takvih pitanja jeste skorašnji “poreski šok” za influensere, freelancer-e i sve ostale koji su primali sredstva iz inostranstva.

PCPress.rs Image

Odgovore na sva pitanja će ponuditi Aleksander Segedi iz Tim011 Digital-a. Njegova prezentacija sadrži eksplicitne informacije o porezima, doprinosima, neoporezivim prihodima, bitne članove zakona, primere proračuna dugovanja i slično. Ukoliko vas ova tema zanima, definitivno vas pozivamo da se priključite u 15:15 kada će putem donjeg linka ova prezentacija biti emitovana na kanalu BIZIT konferencije.

Pratite konferenciju online!

Pozivamo vas da putem strima pratite našu konferenciju – potpuno besplatno. Sva dostupna mesta u Klubu poslanika su zauzeta, ali će svi zainteresovani moći da prate ovogodišnji BIZIT online, putem live stream-a. Pored ove opcije, koja je besplatna, omogućeno je i prijavljivanje koje donosi razne mogućnosti: učestvovanje u live chat-u gde će moći da se postavljaju pitanja svim predavačima i panelistima (moderator chat-a je glumica Anja Mit), učestvovanje u nagradnoj igri itd.

Pročitajte i:  Završna sesija prvog dana BIZIT-a je svima dostupna preko livestream-a!

PCPress.rs Image

To nije sve – prijavljeni korisnici će moći da pogledaju ekskluzivno pretpremijeru najboljih delova filma „Galaksija – računar koji je odbio da umre“. Za 6. novembar uveče planirana je velika online žurka u kojoj su svi pozvani da učestvuju i diskutuju o utiscima sa BIZIT-a, kontaktiraju sa predavačima, urednicima PC Pressa-a i organizatorima konferencije.

Svi koji se jave za akreditaciju dobiće parametre za prijavu i uputstvo za pristup. Prijava je moguća putem ove stranice.

PCPress.rs Image

Program drugog dana konferencije možete pratiti potpuno besplatno putem ovog linka, odnosno embed-ovanog strima:

Za sva tehnička pitanja ili nedoumice oko registracije možete se obratiti na mail podrska@bizit.rs, odnosno na sledeći broj telefona: 061/24-90-796.

Afterparty Zoom sesija

Registrovani korisnici nam se mogu pridružiti na “afterparty”-ju, u okviru kog ćemo razmenjivati mišljenja i utiske, na kome možete iznositi predloge kako da zajedno načinimo BIZIT još boljim, družiti se međusobno i tako dalje. Vaši domaćini biće organizatori konferencije, to jest – mi iz PC Press-a!

Termin održavanja ove sesije je petak u 21h. Ona je već zakazana, tako da ćete definitivno moći da nam se priključite.

Pročitajte i:  BIZIT 2021: Veliko finale

Na ovoj sesiji nam se možete priključiti putem sledećeg linka!

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: