BIZIT 2022

Lampa za one koji održavaju vezu na daljinu

Filimin je stona lampa koju pokreće dodir, a čiju boju svetlosti možete da birate i menjate kako vama odgovara. Svaka Filimin lampa je povezan preko WiFi, i pomoću toga se može povezati sa grupom drugih Filimin lampi. Jednostavnim dodirom, možete prijateljima i porodici dati do znanja da ste slobodni da razgovarate, da ste konačno kod kuće ili da razmišljate o njima, a da ne izgovorite ni reč. Ove lampe možete nabaviti u paru za vas i vašeg najboljeg prijatelja ili dragu osobu, ili onoliko koliko vam je potrebno da biste povezali celu porodicu. 

PCPress.rs Image
Ideja koja stoji iza Filimina je da kada jedna osoba dodirne svoju lampu, druge Filimin lampe u povezanom krugu lampi će takođe davati isti sjaj, bez obzira gde se jedinica nalazila na svetu. Ako član vaše porodice dodirne svoj Filimin, svi Filimini u grupi će promeniti boju, i na taj način vaša porodica će znati da je jedan od vas odgovorio. Bez dalje aktivnosti, vaši Filimini će se u roku od nekoliko sati ugasiti i doći do crne boje.

Pročitajte i:  Kako izbaciti nekoga sa vašeg Wi-Fi-ja

PCPress.rs Image

Veze na daljinu nisu lake, i bilo da je druga polovina, najbolji prijatelj ili član porodice, biti udaljen od nekoga do koga vam je stalo može ozbiljno da smeta. Sa tim problemom se susrela i porodica pronalazača, Johna Harrisona, koji je predvodnik projekta i odgovoran je za sve tehničke i funkcionalne aspekte Filimina. Život neumitno teče, i ponekad čak i nemamo vremena za telefonski poziv, a ove sijalice su brz, prikladan način slanja slatke poruke. Ako i dalje tražite savršeni poklon za voljenu osobu koja nije pod istim krovom, ove lampe mogu biti odlična opcija. 

Izvor: Mashable

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,